Julekalender dag 19

Julekalender dag 18

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, fordi den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg vil gøre opmærksom på, at jeg anvender et plugin til at trække en vinder for mig. Det vil sige, at det er en helt tilfældig der vinder.

Vinderen:

Birgitte

Hvorfor gør mit fjernsyn mærkeligt? Det fx lagger, kan have dobbelttekster på, mister lyden, skifter kanal m.m.

Mit svar:

Når jeg spørger hvad der foregår siger de at de gerne vil huske dig på din vej så du ikke glemmer din spirituelle vej. Det er som om du ikke ved hvad vej du skal vælge og de vil rigtig gerne huske dig på din vej og din spirituelle evner.

Du kan måske også lide

8 comments

 1. Hej
  Vi skal holde jul hos sviger med vores små tvillinger, men kan ikke finde den ene af tvillinge baby alarmerne. Kan du se hvor den er?
  Mvh Rie

 2. Hej
  Vil høre om du kan fortælle mig , om jeg får et tæt forhold til mine piger igen og om de vil tilgive mig???
  Mvh Marianne

 3. Jeg vil gerne vide hvem der holder øje med min datter. Hun er ikke ret glad for at være på sit værelse alene og holde på at nogle kigger på hende.

 4. Boligsskifte til september 2017.
  Hvor? Og hvad?
  Kun vores familie? Eller i to-familieshus?
  Ejer eller lejer?

 5. Er med Sara i lommen på gåtur.
  Så jeg er også taknemmelig for, at du fandt det til hende ❤