Julekalender dag 2

Julekalender dag 2

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan enten stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar eller stille det på mail, og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, for den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg har trukket en vinder af julekalender dag 1.

Vinderen blev Pia

Hendes spørgsmål lød:

Jeg ville gerne vide, hvor jeg står i mit arbejde. Synes det giver flere bekymringer end glæder. Jeg elsker mine fantastiske kolleger men tror også på, at der må være noget bedre. Men hvor går stien hen? Skal jeg blive i branchen eller springe ud i noget helt andet? Stierne er mange, …. og jeg savner lyset og klarheden.

Mit svar:

Jeg tror, at du skal gribe det helt anderledes an. Du skal lukke en masse døre i stedet for at åbne alle på vid gab. Du skal se, hvad du IKKE vil og så lukke dem. Til sidst sidder du tilbage med dem, du gerne vil/kan. Du kan mange ting, og du er nødt til at lukke nogle døre for ikke at bliver overvældet. Det, jeg ser, er, at du kan vælge enten at være selvstændig, men det tror jeg faktisk ikke, at du tror, du kan – sådan helt i hjertet.

Der vil komme noget nyt job omkring februar/marts, som du vil holde af. Jeg tror stadig, at du vil have en trang til at lave noget selv, og trangen vil vokse med tiden. Du skal holde fokus på ikke at overvælde dig selv. Valget er uden tvivl meget at overskue, men du kan vælge selv at træde ud og sige; her er jeg eller vente til foråret, hvor der kommer noget nyt.

signature_100x100

 

Du kan måske også lide

2 comments

  1. Bolig
    Kommer vi til at flytte herfra?
    Kommer vi til at kunne købe et hus?
    Kan vi komme til at købe hus her i området?