Julekalender dag 20

Julekalender dag 18

Undskyld forsinkelsen i dag.

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, fordi den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg vil gøre opmærksom på, at jeg anvender et plugin til at trække en vinder for mig. Det vil sige, at det er en helt tilfældig der vinder.

Vinder:

Pia

Jeg vil gerne vide hvem der holder øje med min datter. Hun er ikke ret glad for at være på sit værelse alene og holde på at nogle kigger på hende.

Mit svar:

Børn er meget modtagelige, og der er flere der går igennem jeres hjem. Det jeg får vist er at det er flere forskellige der ”holder øje med hende” De er ikke farlige men kan godt virke skræmmende.

Hun skal lære at sige fra, og stoppe dem. Du skal som forældre, fortælle dem du ikke vil have de er der, når de skræmmer. Jeg får at vide det er en kvinde og en mand der meget gerne vil tale med hende. De er ikke familie, men har en tilknytning til hendes far. De fornemmer godt hun kan tale med dem, og det gør de henvender sig til hende. Det vigtige er at du som voksen, forklarer at det vil du ikke have. Jeg vil anbefale i får en ud hvis det bliver ved.

Du kan måske også lide

2 comments

  1. Dejligt at du dukkede op i dag, da jeg har et spørgsmål 🙂 Min søn går i gymnasiet, og hans ene hovedfagslærer er præget af en række personlige problemer, der rækker langt ind i undervisningen. Det er ikke holdbart for hverken klassen eller gymnasiet. Kommer der en snarlig løsning?

  2. Jeg har store problemer med at sove. Går jeg i seng før kl. 24, vågner jeg efter et par timer. Oftest falder jeg først i søvn om morgenen. Kan du se, hvad der ligger til grund, og hvad jeg kan gøre for at ændre mit søvnmønster.