Julekalender dag 5

Julekalender dag 5

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan enten stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar eller stille det på mail, og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, for den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg har trukket en vinder af julekalender dag 4. Faktisk har jeg trukket to vindere. Jeg fik at vide jeg skulle svare på begge.

Vinderne er Peter og Sofie

Peter:

Bliver det nye år bedre end dette?

Da jeg skulle finde en vinder, havde jeg egentlig trukket en vinder, da jeg fik at vide, at jeg skulle svare dig.

Du er et sted i dit liv, hvor du har så meget brug for at kunne se lyset, og det kommer. Sådan som jeg bliver vist det, så skal næste år nok blive bedre, for det har været en hård indlæring. Du har måtte lære rigtig meget på kort tid, og det er svært at få omsat til noget, du kan bruge i praksis. Næste år bliver det tiden, hvor du kan høste frugterne af de træer, du har plantet – Der kommer endda nogle træer, du ikke anede, du havde plantet.

Det vil blive et år, hvor du kan forstå nogle af de ting, du måtte igennem i 2016, fordi du kan lære andre, hvad du har lært. Det bliver et år, hvor mange af de ting, du troede var væk, kommer tilbage i en anden form. Et år hvor kærlighed får nye toner og en ny opfattelse. 2017 bliver bedre med flere smil og mere kærlighed.

Sofie:

Jeg går med noget svært jeg skal fortælle min moster eller samlet familie faktisk. Det er noget der har såret mig i sommers og det handler om, at jeg ikke blev inviteret med på ferie sammen med resten af familien. Ikke at de nødvendigvis skulle betale for mig, men blot at de havde spurgt om jeg kunne have lyst at tage med, og at de havde lyst til at have mig med. Det får mig til at føle afstand til familien, og det har fået mig til at trække mig yderligere. Det er en meget ømtålelig ting at skulle fortælle, men jeg tror jeg bliver nødt til at sige det til hende. Jeg kan mærke det er svært for mig, fordi jeg er nervøs for hendes reaktion, og jeg vil ikke såre hende. Mit spørgsmål er, hvordan jeg kan fortælle det på den mest skånsomme måde, og på en måde så jeg er sikker på budskabet kommer igennem? skal det skrives i et brev, fortælles over telefon eller ansigt til ansigt? og hvornår er tidspunktet rigtigt? er det godt at få sagt inden jul eller kan det være ok at vente til vi samles i juledagene?

Jeg tror, at du ville have godt af at tale med hende ansigt til ansigt – måske i telefonen. Du er nødt til at sige det til hende, for hun vil så gerne gøre det godt nok. Det handler ikke om ferien men om din følelse af at føle dig inkluderet, som er så uendeligt vigtig. Det handler om at have noget familie, der kan rumme dig og være der, som kun en familie kan.

Det er vigtigt at sige til hende, at det handler om netop inklusionen og ikke om hende som menneske. Jeg ville sige det inden jul, måske ringe til hende og sige, at det er noget; du har tænkt over, fordi det er så følsomt for dig. Jeg ville ikke gøre det, når der er andre til stede, for det er helt mellem jer.

Det er vigtigt, at du får sagt det, fordi det fylder hos dig. Jeg er temmelig sikker på, at hun slet ikke har lagt noget i det og forstår, det du siger.

 

Du kan måske også lide

5 comments

  1. Vi har købere på hånden til vores hus, dog skal de ha solgt deres lejlighed inden købet kan gennemføres. Vi er i syv sind om vi skal købe lejligheden bare for at komme videre herfra, og nu hvor der er dukket et sted op vi virkelig kan se os selv fremadrettet er spørgsmålet endnu større.
    Hvad skal der ske, får vi snart solgt og hvordan ?

  2. Hvordan kan det være, at selvom man arbejder bevidst med et emne f.eks. tilgivelse, eler give slip og komme videre, at der så alligevel dukker ting op, som man troede man var færdige med ?Og hvordan ved man når man er på den anden side af de, når man rent faktisk ER klar til at komme videre ?

  3. Jeg står ved en skillevej i min karriere. Jeg vil gerne arbejde selvstændigt i hvert fald i et eller andet omfang. Er gået i gang med at selve produktet eller kernen i det, der gerne skulle blive til mit firma. Men – føler at jeg skal have et arbejde ved siden af 20-25 for at tjene lidt penge og evt. på længere sigt kunne registrere mig som selvstændig. Muligheden for et sådan job ser nu ud til at være opstået, men tvivlen om hvorvidt det vil stjæle fokus fra det jeg virkelig gerne vil er der. Vil arbejdet fjerne fokus og overskud fra det, der gerne skulle blive mit fremtidige arbejdsliv ?

  4. Jeg syntes der i 2016 har været mange mennesker og arbejde der har ønsket (krævet) min opmærksomhed, og jeg føler ikke jeg får givet alle så meget som jeg gerne vil og får dårlig samvittighed når jeg prioriterer mig selv. Bliver der mere ro i 2017?