Julekalender dag 7 – to vindere

Julekalender dag 7

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan enten stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar eller stille det på mail, og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, fordi den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg har trukket to vindere af julekalender dag 6.

Vinder af spørgsmål:

Birthe:

Hej Hej mit spørgsmål er, om jeg skal tage psykoterapeutuddannelsen og hvornår og om økonomien kan holde til det?

Mit svar:

Da jeg først læste spørgsmålet, sagde alt nej. Når jeg hører, hvad de siger, og lytter til dem, så er det, at du kan godt selv, og du har det i dig. Jeg skal sige til dig, at du ikke behøver al mulig uddannelse for at være rigtig. Det er vigtigt, at du forstår, at du er fantastisk, som du er, og du har brug for små workshops og lignende, men ikke en hel stor uddannelse. Du skal til at sige højt, at du godt kan. Det er som om, at du skal være mere alternativ end en psykoterapeut er.

Vinderen af en måned gratis i Soulguide Plus:

Kamma:

Hvilket spørgsmål er det, jeg ikke tør stille?

Mit svar:

Det jeg hører er, at du er bange for at være god nok! Jeg tror, at du uden tvivl er bange for at sige højt, at du selv kan, og kan leve godt af det, du kan. Det er som om, at det, du ikke vil sige og spørge om, er, om du skal være dig. Du er dødeligt angst for, at nogen siger, at du ikke er tilstrækkelig, og derfor er det ”farligt” at spørge, om du er parat til næste niveau i dit liv.

Skriv til mig for at få din gratis måned.

Du kan måske også lide

2 comments

  1. Sygdom og følgevirkninger… de har snart været en del af mit liv i over 10 år… holder det da aldrig op – så jeg rigtig kan få lov at være glad og nyde livet ❤️