Julekalender dag 8

Julekalender dag 8

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan enten stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar eller stille det på mail, og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, fordi den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg har trukket en vinder af julekalender dag 7.

Vinder af spørgsmål:

Jane:

Får jeg en ny mentor tildelt af kommunen?

Mit svar:

Det jeg bliver vist er at det skal nok komme, og der vil være andre ting du gerne vil støtte dig med selvom det til tider mere virker som om de vil modarbejde dig. I sidste ende handler det om at du skal trække vejret. Næste år bliver meget et år hvor du skal modtage og ikke give.

I morgen finder jeg igen en vinder. Del gerne 🙂 

Følg mig her:
Instagram her: http://instagram.com/soulguidedk
Facebook her: http://facebook.com/soulguidecom
Twitter her: http://twitter.com/soulguidedk

Du kan måske også lide

5 comments

  1. Vil det lykkes mig at kombinere min nuværende naturfaglige uddannelse med den holistiske uddannelse jeg er ved at tage, og bliver jeg selvstændig inden for mit nye fag?

  2. Hvad er det jeg skal lære, siden jeg er blevet alene (single)Der må være et formål med det?

  3. Min niece og vendinde står og skal flytte i lejlighed i nærmeste fremtid. Men der er opstået lidt knas. Kan du se om de får lejligheden, som aftalt?