Julekalenderen dag 21

Julekalender dag 21

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, fordi den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg vil gøre opmærksom på, at jeg anvender et plugin til at trække en vinder for mig. Det vil sige, at det er en helt tilfældig der vinder.

Jeg har i dag fundet to vindere:

Vindere:

Lene:

Jeg har store problemer med at sove. Går jeg i seng før kl. 24, vågner jeg efter et par timer. Oftest falder jeg først i søvn om morgenen. Kan du se, hvad der ligger til grund, og hvad jeg kan gøre for at ændre mit søvnmønster.

Mit svar:

Jeg får ind, at der er flere ting i spil. Det første jeg vil anbefale, er en tur til Anja Wermelin, som er den VEGAtester/biopat jeg personligt bruger. Hun kan blandt andet teste for ubalancer i kroppen og ting, du ikke kan tåle.

Det andet jeg får ind, er, at du ”glemmer” at lukke ned for de indtryk, du får og for de ting, du skal bearbejde. Det vil sige, at hvis du ikke slutter din dag med at lukke for alle de ting, du tænker over, bliver du bare ved, og det giver enormt dårlig søvn. DU skal bede om ro og gennemgå din dag.

Helle:

Dejligt at du dukkede op i dag, da jeg har et spørgsmål. Min søn går i gymnasiet, og hans ene hovedfagslærer er præget af en række personlige problemer, der rækker langt ind i undervisningen. Det er ikke holdbart for hverken klassen eller gymnasiet. Kommer der en snarlig løsning?

Mit svar:

Der vil komme en nedsmeltning inden længe, og det har intet med skolen at gøre. Det er personlige ting, der gør det svært at holde på sig selv. Der vil komme en løsning inden for et par måneder af det næste år. Det er på ingen måde holdbart, at det foregår som nu, og det kommer der en ende på snart. Jeg får lyst til bare at sige ”hold ud”.

Du kan måske også lide

4 comments

  1. Min søn på 11 er meget mørkeræd og har faktisk altid været det. Han siger at han er bange for at “nogen” eller “noget” holder øje med ham i mørket og vil gøre ham ondt. Har han grund til at være bekymret?

  2. Jeg vil gerne spørge igen om, hvordan jeg kommer over eller videre fra den nervøsitet jeg oplever når jeg skal tale overfor mange mennesker – hvordan arbejder jeg med at finde roen, og tro mere på mig selv ?

  3. Jeg syntes der i 2016 har været mange mennesker og arbejde der har ønsket (krævet) min opmærksomhed, og jeg føler ikke jeg får givet alle så meget som jeg gerne vil og får dårlig samvittighed når jeg prioriterer mig selv. Bliver der mere ro i 2017?