Kæmper du for dine venskaber?

Kæmper du for dine venskaber?

Har du nogensinde følelsen af, at du ændrer dig som menneske og som sjæl? Jeg har udviklet mig i årevis. Det føles som om, at jeg ekspanderer hele tiden.

Jeg er i konstant udvikling. Alligevel er min kerne – min sjæl den samme. Selvom jeg ændret mig, så har jeg stadig de samme kerneværdier. Det er meget vigtigt at være autentisk i forhold til dem. Det er din essens – det du er inderst inde.

Jeg har venner og veninder, hvor jeg ser deres potentiale og kerneværdier, når de ikke gør. Jeg elsker at hjælpe mennesker til at se deres indre kerneværdier, den kærlighed og det potentiale, de har indeni. Det er det tætteste, man kommer på magi.

Jeg har gennem mit liv været tæt på mennesker, jeg har måtte slippe. De ændrede sig i en anden retning end jeg kunne følge med. Jeg kunne ikke gå i deres retning, og de kunne ikke følge min vej. Det er en af de hårdeste ting, jeg har lært i mit liv. At skulle slippe mennesker jeg virkelig holdt af. Nogen er bare tonet ud, og langsomt har vi mistet forbindelsen. Andre er røget ud med et stort bang. Det har været virkeligt svært at sætte min egen udvikling først.

Nogle venner har ikke haft forståelse for min vej, og andre har været og er stadig med på vejen. Jeg elsker at se de veje nogle af mine venner og veninder og andre ikke så meget.

Jeg har spurgt mig selv, hvornår jeg skulle forlade mennesker, og hvornår jeg skulle blive og kæmpe for venskabet. Det er en af de hårdeste lektioner i livet.

Det svar jeg fundet, og som virker for mig, er at lytte til min intuition. Virkelig lytte og spørge, om det er et venskab jeg vil bruge energi på, og om det er negativ eller positiv energi. Føler du dig mere sur og ked af det end glad, så er det tid til at slippe.

Jeg har brugt et simpelt trick. Jeg flipper en mønt, og det lyder absurd, men det er ikke for at se resultatet. Det er fordi i det sekund, mønten falder, så ved du, hvad det rigtige er, hvad du håber på og hvad du må gøre – slippe eller kæmpe.

Det er i essensen lige meget, hvad resultatet af møntens kast er. Det er, hvad dit hjerte siger, det skal styre.

Træk vejret og mærk efter!

Du kan måske også lide

6 comments

 1. Kender følelsen af det er svært og ofte får folk meget længere snor så man til sidst er helt drænet.
  Nogle gange bør man måske give slip lidt før og så er der måske en chance for at mødes senere i livet ❤️

 2. Ja, det kan være meget svært at give slip på t venskab. Især hvis nu ønsket om venskabets sammensætning, var anderledes end det i virkeligheden er. Det er først som voksen, at jeg har tilladt mig selv ikke at skulle tækkes. At nyde mine venskaber, for det de er.. ikke at lade mig kyse af andres meninger om mine venner. Dem der er tæt på mig, de har fantastiske hjerter og en masse kærlighed at give af. Hver og en beriger de mig, på mange forskellige måder.
  Jeg skal stadig lære, at beskytte mig selv. Se de mennesker omkring mig der ikke er som de ser ud. Ikke driver rovdrift på mit venskab og ikke misbruger min tillid. Det bliver bedre og bedre. Eller jeg bliver bedre og bedre til at navigere i livet.
  Det kan være hårdt at sige farvel, men også en enorm befrielse. Nogle gange så vender gamle venskaber tilbage i livet.. og så må det tages for hvad det er.

  1. Der er alt for mange der tror de skal have andre godkendelse og det giver dårlige venskaber, der er super svære at slippe

 3. Kan genkende det du skriver. Dog mangler jeg evnen til eller følelsen til hvornår der skal slippes. Og også følt at jeg har sluppet noget og så er det pludselig vendt tilbage. Så kan det virke forvirrende fordi det på en måde føles forkert men samtidig rigtigt. Det er ikke nemt.
  Men heller ingen som har lovet det 🙂

  1. Det er en fin balance som kan være meget svær at mestre. Det handler så meget om at mærke helt ind i sjælen