Kære Veninde lyt til mig

Kære Veninde lyt til mig

Jeg har en fantastisk veninde. Faktisk har jeg flere, men hende her er helt speciel. Hun er mit hjerte så nær.

Hun er som mange andre i et forhold, der kan betegnes som ikke rigtig godt. Hun prøver at fortælle sig selv, det nok er hende, den er gal med. Det nok er fordi, hun har misforstået og nok ikke helt har styr på det, hendes ord giver ekko.

Jeg kan se det hele udefra og har lyst til at råbe ”han skal ud og det kan kun gå for langsomt”. Jeg kan se, han ikke lytter til hende. Jeg kan se han føler sig som et offer og i et mønster, han ikke kan ændre.

Jeg ser ham kvæle hendes selvstændighed langsomt og sikkert Når jeg taler med hende, kan jeg mærke, der er en dæmper på hende, fordi han måske smuglæser med, eller han er i nærheden.

Jeg kan mærke, hendes sjæl langsomt bliver dæmpet og gemt væk. Som clairvoyant har jeg en evne til at se, hvad der er godt for mennesker, og hvornår de er på vej den forkerte vej. Hun er på vej den forkerte vej!

Jeg kan bare være en god veninde og sige de ting, jeg allerede gør, men kan ikke fortælle hende, at hele universet skriger på, at hun skal smide ham ud. Jeg ville gøre alt for at hjælpe, men beslutningen er hendes alene.

Sidst jeg skrev med hende havde jeg en ældre mand bag mig, der bad mig fortælle hende, at hun skulle passe på sig selv, for der er ikke langt fra en psykopat til en, der spiller offer. De er begge mænd, der styrer ved enten ikke at have følelser eller have for mange.

Hvis det er en psykopat, er der så mange ting, man er bange for, men med en der er offer, så er man bange for at såre – ingen forskel på bundlinjen. Jeg siger rigtig tit til folk, at hvis noget føles forkert, så er det også forkert.

Jeg håber min fantastiske søde skønne veninde hører mig. Lyt til mig og smid ham ud.

Din sjæl skal grine og smile ikke være i angst.

“How do you spell ‘love’?” – Piglet
“You don’t spell it…you feel it.” – Pooh” 

Du kan måske også lide

8 comments

  1. Så fint skrevet Astrid! Uha, kan genkende nogle ting fra et tidligere forhold, som jeg havde svært ved at bryde fri af for en hel del år siden.

  2. Ja hvis der er nogen man skal holde fast i, så er det sig selv. Super skrevet – du ER så meget kærlighed

  3. Er uden ord…. Føler mig ramt lige midt i det hele så velkendt…
    Du ved at det er en kamp <3
    Takker for at du er der <3
    Håber at jeg snart er stærk nok <3