Kan du se dig selv ?

Kan du se dig selv ?

Jeg møder i øjeblikket mange mennesker med samme issue. De har en stor ting til fælles.
De kan kun se andres succes og ikke deres egen.

De sidste måneder har været rigtig hårde ved verden, og næsten alle er bange. De er bange på miljøets vegne, for verden som den ser ud, rystede over præsidenter der gør meget ud af, hvor store “hænder” de har og meget mere. Transformation er i luften og mere er på vej.

Jeg har mødt mennesker, der har kæmpet i årevis. De lader til at være faldet i et sort hul, hvor de kun kan se alle de ting, andre får. De ser kun de ting, de ikke er en del af og ikke får.
Hvad skal disse mennesker så gøre? Hvordan kan man hjælpe dem?
Det er ikke alle, der kan hjælpes, fordi de har brug for at forstå, at det kommer indefra. Det er ikke noget, andre gør, eller noget der kan indlæres. Det er en ændring i mindset.

Hvad fortæller du ?

Jeg talte med en mand, der havde igennem næsten alt og intet de sidste år. Han ville gerne vide, hvad han skulle gøre for at ændre mønsteret. Vi talte længe, og jeg fortalte ham blandt andet, at han skulle forstå, at verden gik videre uanset, om han var en del af den eller ej. Han kunne beslutte at være en del af det eller ej. Jeg fortalte også, at jeg var klar over, at det ikke var helt så simpelt. Han var den eneste, der kunne beslutte, om han var det berettiget og værdifuld nok. Det handlede ikke om at andre får det de vil have og vinder. Det handlede om at beslutte at ændre ting i livet. Jeg kunne ikke lære han at stole på universet var lige bag ham, og lige meget hvad han sendte ud ville komme tilbage.

Så hvad kan du gøre selv?

Han blev ved med at fortælle universet, at de andre vandt, og var mere succesfulde end ham. Desværre fik han sit eget profeti om ikke at rykke og ændre noget til at virke.

Nogle gange må man lade som om, at man har succes, og så kommer det til dig. Til den tid kan du tro på det, for det er virkelighed.
Så hvis du sidder i din stol og tænker intet vil ændre sig, så har du ret.

Fake it till you make it.

Du er fantastisk, selv hvis du ikke føler dig sådan.

 

Du kan måske også lide