Kender du en engel?

Kender du en engel?

 

Jeg har været på roadtrip for nylig. Jeg havde en veninde med. Hun er en ægte guru, når det kommer til vitaminer, mineraler og mad. Hun er biopat. Det var bare den bedste tur.

Jeg lavede sessions med utroligt spændende mennesker.

En af dem, jeg fik lov til at møde, var en virkelig smuk kvinde med gråligt hår og det bedste smil. Tit, har jeg så meget at sige om verden omkring mennesker, deres arbejde, liv, kærlighed og meget andet. Denne kvinde var anderledes. Hun var på alle måder en engel. Hun var så fin en person, og ingen havde brugt tiden på at fortælle hende det, jeg skulle sige.

Jeg fik fornøjelsen af at fortælle, at hun var et helt igennem fantastisk menneske. Hun stræbte efter at være et menneske med integritet, næstekærlighed, sjæl og bare en god person. Hun var alle de ting og meget mere. Hun er virkelig speciel, og i sit arbejde med mennesker kunne man mærke, at hun er en engel.

En af de ting, jeg blev vist, var, at hun gør livet nemmere og bedre for mennesker. Det handlede om de små ting hun gør. Ikke noget stort og farligt, bare et smil, en hånd og et øre, når der er brug for det. Jeg var meget beæret over at møde sådan en fin sjæl. Jeg brugte 30 minutter på at fortælle hende, hvor absolut fantastisk hun er, en ægte smuk sjæl og så meget mere. Hun var ikke vant til at høre det, og det rørte hende. Jeg var imponeret over, at ingen havde fortalt hende, hvor stor en forskel hun gjorde.
Denne kvinde er en af de virkelige helte i verden.

Jeg møder uselviske sjæle, som er engle på jord. De er dem, der holder ældres hænder, arbejder på hospicer, hospitaler, redningskorps, i omsorgssektoren og som underviser. De er her for at gøre en forskel, og det gør de. De er healere, der arbejder med mennesker hver dag. De er helte, der gør verden et bedre sted. Vi skulle fejre, at vi har disse engle, der virkelig gør en forskel. Vi skal fortælle dem, at de gør en kæmpe forskel. Vi skal være taknemlige for, at disse engle gør så stor en forskel, fordi de har brug for at vide det.

Fortæl en engel, at de gør en forskel i dit liv.

Hvem ville du vælge?

Du kan måske også lide

4 comments

  1. Min lykkeengel, som jeg er ret sikker på er hende du skriver om. Hun fortalte bagefter at du havde sagt det, jeg i længere tid havde prøvet at få ” ind i hovedet” på hende, men at det først gik op for hende nu. TAK for at du fik budskabet igennem….

  2. Jeg kender en engel der skriver så fint på sin blog og som griner så smittende og hjerteligt.

    Hun giver og giver til andre mennesker og gær så stor en forskel for så mange. Også for mig.

    Hun hedder Alicia og jeg er SÅ glad for, at have hende i mit liv ❤️.

    Tak fordi du deler dit lys med os ??.