Kørerlæren siger..

Kørerlæren siger..

Jeg mødte i dag min kørelærer fra dengang, jeg tog kørekort. Han er en sjov mand, og jeg husker ham som temmelig streng men et godt menneske. Jeg husker specielt en diskussion med ham, hvor jeg insisterede på, at jeg havde kigget i mit sidespejl, og han sagde, at det havde jeg ikke. Jeg kan godt huske, at jeg tænkte; men jeg ved jo, at der ikke kom nogen. Han var ret sur over, at jeg skulle huske at se i mine spejle. Jeg kan godt huske, at han også helt bestemt mente, at jeg havde kørt bil før, fordi så godt var der ingen, der kørte fra starten. Jeg havde en ældre mand på bagsædet, som lærte mig det helt intuitivt i hver eneste køretime.

Da jeg mødte ham i dag, var han helt, som jeg huskede ham, selvom der var gået 17 år. Han sagde, at jeg var den elev han havde haft det sjovest med men også den, der havde irriteret ham mest. Jeg spurgte hvorfor og havde ikke lige forudset svaret.

Han sagde, at jeg havde mange gange stoppet, fordi der kom nogen, selvom han ikke havde kunnet se dem i spejlene, jeg havde ændret bane, fordi der kom udrykning, før man kunne se eller høre den, og jeg havde ikke set i spejlene, fordi jeg vidste ting, før de kunne ses der.

Jeg grinede højt og nærmest jublede, fordi det er den slags oplevelser, der gør, at jeg ved, at jeg altid har haft mine evner – selv når jeg ikke selv tror det. Jeg har gennem hele mit liv oplevet den slags ting. De fleste gange tænker jeg, at det ikke er noget specielt, fordi jeg altid har haft det sådan. Det er specielt, når man ser sig selv gennem andres øjne.

Jeg er uendeligt taknemmelig over det, den spirituelle verden giver mig. Det er så livgivende at opleve de fine ting hver eneste dag.

Vinderen af Advents konkurrencen er Ditte B. Du kan kontakte mig for at få dine 30 minutters session. Jeg glæder mig til at tale med dig.

Husk du kan være med i konkurrencen om 1 time med mig. Den starter i morgen den 28. december og løber til den 31. december.

Kørerlæren siger..

Du kan måske også lide