Lad andre være forkert på den, måske

Lad andre være forkert på den, måske

Jeg har set så meget smerte og personlige kampe over den sidste måned, at det gør ondt helt ind i sjælen. Jeg har set ofre for sexforbrydelser blive nedgjort og gennemleve deres mareridt igen og igen. Jeg har talt med venner, mennesker og fremmede, der havde kaos i deres familie og havde brug for en snak. Jeg har talt med mennesker, der ændret deres livshistorie til det bedre. Alt det i en måned af mit liv.

Det er ikke nyt, for i min verden arbejdes der med healing og hjælp til mennesker, der skal heales. Det handler om at finde deres indre sandhed og stoppe de mønstre, der ikke er brug for mere.

Jeg så et citat i dag:

“I livet er det vigtigt at vide, hvornår man skal stoppe med at diskutere og simpelthen lade folk have uret”.

Jeg er enig i, at man nogle gange bare skal slippe ting og lade folk have uret og være ligeglad. Alt for mange mennesker skændes, fordi de vil have ret – selv over små ting. De vil have det sidste ord og have ret. Disse mennesker er drevet af deres ego og ikke deres sjæl. Hvis de var styret af deres sjæl, ville de ikke have behov for at have ret men nærmere fortælle, hvordan det får dem til at føle, når andre vil have ret. Der er en stor forskel på tilgangen og en vigtig en.

MEN og det er et stort men. Når det kommer til at benægte overgreb, overfald og traumer, så skal du aldrig give dig. Du kan ikke ændre, hvad der er sket, men du har brug for at heale, og der er kun en vej. Fortæl andre hvad der er sket, arbejd igennem traumet og frigiv det. Bevæg dig videre. Du behøver ikke stå og skrige det fra et tag, eller fortælle alle du møder om det, men du skal tale din sandhed. Lad andre få ret, når det er ting, der ikke er værd at skændes om, men du skal aldrig miste dig selv i det.

Du skal aldrig lade fortælle dig, hvad dit traume er, og at det er mindre værd eller endnu værre – aldrig er sket. Frigiv din sjæls power!

 

Følg Soulguide på 

Facebook: https://www.facebook.com/Soulguide

Soulguide Plus: https://www.facebook.com/groups/soulguideplusdk/

Instagram: https://www.instagram.com/soulguidedk/

Du kan måske også lide