Har du fundet kærligheden?

Har du fundet kærligheden?

Når jeg tænker over de kvinder, jeg møder, så er de lige så forskellige som snefnug på en vinterdag. Der er dog en ting, der går igen. De er alle fantastiske sjæle. Jeg møder meget sjældent kvinder, hvor jeg ikke tænker, at de er fantastiske. Jeg møder uendelig sjældent kvinder, der ikke har noget magisk i sig.

Det er ikke sådan, at alle udnytter det magiske, eller de ting de kan, men de er virkelig skønne kvinder. Når jeg går ud af min krop og hjem til Spirit, så mærker jeg, hvordan vi alle sammen er connected og lavet af det samme stof. Kærlighed!

Vi er alle sammen fra det samme sted, og selvom det ikke altid virker sådan, er vi alle sammen lavet af kærlighed. Min overbevisning er, at der er kærlighed i alle mennesker også de, der har glemt det.

Jeg elsker at observere de kvinder, jeg møder og få at vide, hvad de er for nogen, at opleve hvornår de stråler af kærlighed, hvordan de gerne vil leve, hvad de brænder for. Alligevel ser jeg alt for mange, der slet ikke stråler, ikke ved, hvordan de vil leve og er helt udslukket.

En af de ting, Spirit har givet mig som gave, er evnen til at se, hvad andre skal gøre for at finde ind til deres passion. Jeg kan kommunikere videre, hvad folk skal gøre for at blive glade, mærke kærlighed og finde håbet. Det er den fineste gave.

Når jeg sidder med en kvinde, der har mistet sin retning, og jeg kan give hende en fuld køreplan for alt, hun skal gøre for at få en succesfuld virksomhed og stråle af stolthed, bliver jeg ydmyg og føler mig meget heldig.

Alle indeholder noget godt, og alle indeholder noget smukt, der er forbundet til den store kærlighed, der findes i Spirit.

Har du fundet din kærlighed og din vej?

beach-927935_1280

Du kan måske også lide

5 comments

 1. Kærligheden kan være svær og mange ting.
  Men jeg føler nu, at jeg er på rette vej, for ud over kærligheden til mine børn, så har jeg nu fundet roen og kærligheden til mig selv <3
  Det har været en hård rejse, men nu hvor jeg føler det er ved at være der, hvor jeg er klar til den næste rejse, så har den på trods af diverse kampe været det hele værd <3
  Jeg håber, at de fleste vil give sig selv tiden til at finde roen og kærligheden til sig selv <3

   1. Wow Lindheart hvor er det godt skrevet 🙂 Håber jeg kommer dertil en dag :):):)

 2. Ja det er flot skrevet. Jeg håber også jeg kommer til at opleve roen og kærligheden til mig selv engang. Men kan desværre tvivle på det nogensinde sker, for aner ikke hvordan jeg finder der hen. Føler til tider jeg er faret vild.