Mediterer du?

Jeg sad i dag og kiggede blogs igennem. Jeg elsker at se på andre blogs og hvordan andre vælger at udtrykke sig. Jeg får så mange indtryk og fortællinger fra den anden verden når jeg læser om mennesker.

Jeg fandt yoga blogs og der var et par stykker der var meget spænende. Det er en anden verden end min fordi jeg finder meditationen (og vejrtrækningen) vildt svær. Der er ikke et tidspunkt hvor min hjerne er tom og der ikke sker noget i mit hoved.

Det er en af de ting jeg har prøvet så ihærdigt at lære, fordi alle de alternative kredse siger at DET er den ting der gør man kan være clairvoyant. Jeg er fuldstændig uenig og det skaber en verden hvor rigtig mange gode medier og clairvoyante tror de slet ikke har en evne fordi de ikke kan meditere. Det er jo helt hen i skoven.

Jeg har for nyelig fået at vide at rigtige clairovyanter bruger meditation til at være i balance og holde sin kanal åben. Hvad er det da for noget fis! Det er jo ikke alle der arbejder ens, ikke alle gør det samme som den næste og jeg bliver på grænsen til fornærmet når folk generalisere på den måde.

Jeg har aldrig kunnet de der meditationer som alle bruger, og har kun en jeg kan holde ud. Stadig der kan det være en udfordring.

Jeg vil gerne kunne meditere fordi det lyder som om mange får rigtig meget ud af det, men samtidig så kræver det rigtig meget af mig som jeg bare ikke kan give. Jeg bruger meget at dagdrømme og falde i staver når jeg lige har et øjeblik. Det er en form for meditation der virker for mig. Hvorfor skal man så bruger den rigtige pude, den rigtige CD og de rigtige dufte?

Man skal huske at finde balancen mellem det omverdenen forventer/kræver/vil have af en og det man kan give og Vil give.

Bruger du meditation?meditation

Du kan måske også lide

3 comments

  1. Jeg kan heller ikke meditere (alene), selvom også jeg har prøvet mange gange. Jeg kan til nød være med på en guidet meditation, men for det meste falder jeg bare i søvn. Jeg har fået at vide at det ikke er fordi man skal tømme sit hoved, men at man skal lære at lade tankerne passere forbi ligesom en strøm der bærer blade med sig i en å. Det er stadig meget svært for mig IKKE at gå ind i tankerne der flyder forbi. Måske når jeg bliver ældre og børnene er fløjet fra reden, så der ikke er dem at bekymre sig om (tænke på). Hvem ved? Måske en dag det lykkes!

    1. Måske skal du finde den rigtige meditation til dig eller også skal du bare lade dig være dig <3

  2. Jeg ville gerne, men syndes ikke rigtig jeg kan få det til at fungere,, både at lytte, trække vejret.. Lige det kan jeg ikke så godt multitaske.. Griner.. Så ja måske fungere det for nogle og ikke for andre 😉