Min klap gik ikke ned

Min klap gik ikke ned

Når jeg møder nye mennesker, så forundres jeg altid over deres syn på det, jeg laver. Min oplevelse fra den anden dag satte virkelig ting i perspektiv.

En skøn kvinde talte med mig, da vi havde en fælles bekendt. Hun fortalte, at jeg aldrig ville få besøg af hende, fordi alle clairvoyante intet fik, når de stillede ind på hende. Hun var en lukket bog, som ingen kunne åbne. Hun fortalte, at hun havde brugt formuer på at besøge alle mulige alternative mennesker, men ingen kunne sige noget om hende eller ”få noget ind”.

Jeg smilede, for jeg får altid noget ind om andre, der er ikke nogen, hvor ”klappen går ned”, eller jeg ikke kan sige noget. Spørgsmålet er, om man kan kommunikere rent med Spirit eller det er ego, der er inde over.

Jeg har aldrig oplevet, at jeg ikke havde noget at sige eller at der intet var fra Spirit. Det er sørgeligt, at hun skal gå rundt og tænke, at hun er forkert, fordi hun ikke har fået noget de sidste gange, hun har været til en clairvoyant.

Jeg fortalte hende nogle ting, og hun var helt overrasket over. Det glæder mig helt ind i mit hjerte at jeg kunne ændre hendes syn på både mit arbejde men også sig selv. Hun gik med en rankere ryg, for hun tænkte ikke på sig selv som forkert mere.

Når jeg oplever den slags, bliver jeg glad for at have min evne til kommunikation.

Min klap gik ikke ned

Du kan måske også lide