En morenergi når den er bedst

En morenergi når den er bedst

For ikke så længe siden var jeg til noget frokost med en masse skønne kvinder. Fra starten var jeg nervøs, for de andre havde været der mange gange, og det var min første gang. Det virkede som om, de fleste kendte hinanden temmelig godt.

Jeg sad ved nogle af de mennesker, jeg kendte. Det var super hyggeligt. I løbet af aftenen kom der en kvinde hen og sad ved os. Jeg kendte hende ikke men havde set hende. Hun var sød og spurgte om alle mulige skønne ting. Jeg talte med hende og de andre. En ting, jeg elskede ved hende, var, at hun var ikke bange for at spørge dybere ind. Og som med stort set alle andre, kom hun også til punktet om det, jeg fik ind om hende.

Jeg fortalte hende, at jeg så en kvinde, der kæmpede på mange måder men også en kvinde, der var på toppen i lige så mange ting. Jeg fortalte hende, hvad jeg fik at vide, og hvordan mit perspektiv er anderledes, for jeg ser det, ingen andre ser.

Tårerne fik frit løb, og hun blev meget bevæget, mest fordi hun er ikke vant til at blive set på den måde. Normalt er det hende der ser mennesker og ikke den anden vej rundt.

For mig er det ikke noget vildt at se mennesker, for det gør jeg hele tiden, men for hende var det stort og noget andet.

Vi talte mere i løbet af frokosten og connected senere på Facebook. Hun kommer til at være i mit liv i en rum tid, det ved jeg. Hun er et skønt menneske, og hun lærer mennesker så meget. Det er ikke ret mange, der får den rigtige hende at se – den kvinde jeg så. Det gør mig beæret over at være en af dem, der får lov.
Hun er en enorm “morenergi” i sig. Hun healer, når folk kalder, og hun er mor for de, der har brug for det. Sikke en fantastisk måde at leve på.

Har du mennesker som hende i dit liv?

Du kan måske også lide