Når de døde står i kø

Når de døde står i kø

Jeg havde fantastiske dage på en messe for ikke så længe siden. Jeg fik lov til at give smukke beskeder videre til de mennesker, der kom til mig.

Jeg havde en skøn første dag, hvor en kvinde kom til mig. Hun ville gerne tale med sin mor. Jeg vidste intet andet om hende ud over, at hendes mor var afdød, og hun ville gerne tale med hende. Hendes mor kom fint igennem og stod lige ved siden af hende. Hun fortalte så mange fine ting om, hvordan hun følger med i datterens liv, og hvordan hun omfavner hende. Det var så mange fine ord fyldt med smuk kærlighed til en sjæl, der i den grad manglede det. Kvinden græd af glæde og følte den connection, de havde så stærkt.

Det var helt fantastisk at se den transformation og ro, der kom med kontakten til hendes afdøde mor.
Hele den første dag var kun fyldt med kontakt til afdøde sjæle og deres elskede her på jorden. Jeg var så stolt, da dagen var ovre, fordi jeg havde fået lov til at videregive så fine beskeder til mennesker, der havde brug for det. Beskederne var så klare og direkte.

Dag to var en dag med gode lærerige ord og sjov.

Jeg havde en kvinde, der kom til mig. Hun var mor til en, jeg kendte. Hun ville gerne vide, hvad der gjorde hun ikke forstod sit liv, og den vej det havde taget.

Jeg ved, at jeg gjorde ingen forskel for hende, for hun forstod ikke selv, hvad der var sket, siden hun var endt, hvor hun var. Hun var i chok og sorg og kunne ikke rykke noget som helst på en 15 minutters session med mig.

Jeg havde sådan stor medfølelse for hende, selvom hun havde begået fejl i sit liv. Hun kunne ikke forstå, hvad der var sket, og hvordan hun var den eneste, der kunne have ændret det.

Jeg tror, at vi til tider glemmer, at livets læring og mønstre er så stærke, at mennesker ikke altid kan gøre andet end det og derved sårer andre. Det kan både ske med ord, fysisk eller ved at gøre intet, når andre er destruktive.

Jeg forstod godt, at hun ikke havde energi til at forstå fortiden og endnu mindre ændre den dengang.

Der var så mange fantastiske mennesker forbi den weekend, og jeg elsker at se deres sjæl, give dem ord fra afdøde og formidle kontakt til Spirit.

Hvor er det bare imponerende og magisk at få lov til at formidle beskeder. Jeg elsker det.

Du kan måske også lide