Når gode råd er dårlige råd

Når gode råd er dårlige

Har du nogensinde spurgt en ven eller veninde om råd og så ikke kunne bruge deres ord til noget som helst overhovedet?

Det sker, at mennesker har gode intentioner og vil det bedste for dig, men deres ord er bare det – ord.
Jeg har mange gange i mit liv tilladt andre at guide mig og fortælle mig, hvad jeg skulle gøre, fordi jeg havde mistet min selvtillid og min tro på mine egne meninger. Jeg tror, at de fleste har prøvet det på et tidspunkt i livet. Det er et stort problem, når du lader andre ord og meninger drukne din egen indre stemme.

Din indre stemme er det vigtigste du har. Jeg fortæller altid folk, at hvis noget føles forkert, så er det forkert. Når nogen fortæller dig, hvad du skal gøre, og det føles helt forkert, så skal du stoppe op og tænke over det. Når du stopper op, trækker vejret langsomt og dybt 3 gange, kan du mærke din indre stemme, intuition eller mavefornemmelse. Det er essentielt, at du lader din indre stemme mærke, om det er et nej eller ja. Det er vigtigt, at andre stemmer ikke drukner din egen indre stemme.

Jeg bliver tit spurgt, hvad mavefornemmelse eller intuition er. Med mine øjne ser jeg, at det er Spirit, der taler til dig. Nogle mennesker er fantastiske til at lytte til deres egne ord, andre prøver ihærdigt, og der findes også nogen, der ignorer det helt.

Der er mange grunde til folk er, hvor de er i livet, og hvor meget de lytter. Det tager tid at lære at lytte, hvis man ikke er vant til det. Det tog mig år at acceptere, at min mavefornemmelse ikke var logisk og målbar. Det var bare at blive guidet fra den anden verden. Nu hvor jeg stoler på min mavefornemmelse/intuition, kan jeg slet ikke forstå, at jeg ikke har gjort det noget før.

Tro på universet og vær dig selv. En af de store ting, jeg gjorde, da jeg lavede mine plakater, var at lave en tekst, der husker folk på at trække vejret og stole på universet.

Du kan købe en plakat ved at sende mig en besked her.

pst. husk du kan vinde en Soulguide Session her. Vinderen trækkes tirsdag.

Du kan måske også lide