Når jeg bliver til tingfinder

JEG BESVARER IKKE KOMMENTARER HER! AL BOOKING AF SPØRGSMÅL OG FORSVUNDNE TING SKAL IGENNEM BOOKING OG “ET SPØRGSMÅL”

Der er dage hvor jeg tænker jeg har udrettet noget og dage hvor jeg tænker det ikke var den store forskel i universet.

I går var en af de dage hvor jeg virkelig følte jeg gjorde en forskel.

En veninde ringer og mangler desperat noget der skal med på en ferie, og jeg hjalp til at finde det. Når man finder ting for folk så er det bare den skønneste følelse i verden. Jeg ville ikke kalde mig en tingfinder, men alligevel en smule.

Jeg har tidligere fundet ting for folk også denne her veninde. Det er en sjov ting fordi jeg tit får ind hvor ting er, og så afskriver jeg det fordi jeg tænker jeg er tosset. Alligevel så finder jeg tit ting fordi jeg siger det første spirit fortæller mig.

Jeg har på min hjemmeside www.soulguide.dk en funktion hvor man kan stille spørgsmål og her er der flere der stiller spørgmål.

Jeg havde en ung skøn kvinde der spurgte omkring sig selv, jeg fortalte alt jeg fik ind. Hun skrev tilbage det var lige i øjet, og lige det hun havde brug for. Jeg bliver så glad når jeg kan gøre en forskel for folk. Det er ikke alle der kan gøre en forskel for andre, og jeg er så beæret over at kunne.

Jeg har været så glad for at få feedback på min workshop, og de skønne mennesker der var med har givet god feedback. Jeg elskede at holde workshop så det kan være næste år gør vi det samme.

 

Du kan måske også lide