Når man får en italiensk dame til at græde

Når man får en italiensk dame til at græde

Jeg har været igennem første dag på workshoppen med Dr. Brian Weiss. Når man ser den ældre mand med hvidt hår komme ud på scenen, tænker man, at han ser skrøbelig ud. Han har den skønneste udstråling, meget ydmyg. Han har den fineste måde at tale på og en humor, man virkelig kun kan elske. 

Jeg har fået så meget ud af denne første dag med ham på scenen. Vi lavede regressioner og en healing. Vi har lært, hvad vi kan gøre for at forstå de tidligere liv, og hvordan man kommer i kontakt med dem. Jeg lærte skønne mennesker at kende, som helt sikkert vil være en del af mit liv i fremtiden. 

En af de ting, han sagde, som jeg har sagt i årevis uden at vide det, var det samme, som han sagde, og det var; ”Vi er ikke en krop med en sjæl, men en sjæl med en krop”. Lige præcis den erkendelse kan være svær for nogen at forstå. Essensen er netop, at vi ikke skal se os selv som en krop, der tilfældigvis har en sjæl. Det er en sjæl, der har mange kropslige oplevelser, den ene efter den anden.

Det hele handler om at lære mere og blive klogere som sjæl. Det er her på jorden, vi lærer, men vi er alle connected. Vi kommer alle fra det samme sted, og når man forstår det, burde man ikke kunne være ond ved andre. Vi havde en øvelse, jeg gerne vil fortælle om.

Jeg fik en halskæde fra en italiensk dame og skulle så fortælle, hvad jeg fik ind. Alle fik 5 minutter til at mærke efter. Jeg kiggede på de andre, for jeg behøver ikke 5 minutter med lukkede øjne. 

Jeg fortalte hende, at jeg så hende falde ned i et kæmpe sort hul. Det var som om, hun var firkantet omkring sig for at kunne komme ud af hullet og når jeg spurgte, hvorfor hun var dernede, så fik jeg depression og cancer. Det handlede rigtig meget om at hun skal sætte grænser for at kunne være i sin egen krop. Jeg fortalte hende, at jeg fik ind, at folk havde været onde ved hende, og nu havde hun lært at være god ved sig selv. 

Hun kiggede på mig, mens tårerne trillede ned af hendes kinder. Jeg tænkte, at nu havde jeg sagt noget forkert, selvom jeg egentlig godt vidste, at jeg havde ret. Hun sagde, at hun var totalt lamslået over, hvor præcis jeg var, når jeg nu ikke anede noget som helst om hende. Det var en lettelse at høre, og hun sad længe og kiggede på mig. Det var meget lig det, jeg gør hver gang, jeg møder nogen, jeg ikke kender. Det er ikke hver eneste gang.

 

Du kan måske også lide

35 comments

 1. Du ved vi er helt enige her.
  Folk tror det er i himlen “tingene sker”, men det er det ikke. Vi vælger at inkarnere for at lære og udvikle os.
  Vi er sjæle der har en fysisk oplevelse, vi er energi, vi er lys, vi er fantastiske – når vi giver os selv lov til at være det :-).

  Hvor må det have været skønt for den italienske dame at blive set sådan. Rigtig set. Du har en fantastisk gave, smukke engel ♥.

  Knus til dig

 2. Gud ved hvornår den indsigt forlader os efter vi er født?
  For det er jo desværre langt de fleste voksne, der tilbeder hylsteret frem for indholdet, og dét endnu mere i dag end nogensinde før. Where did we go wrong? 🙁
  B

  1. Det kommer an på hvad vi er kommet her ned for at lære. Der er mennesker der er i forskellige stadier og skal lære at komme til indsigten

 3. Hvor ville jeg gerne have været med på sådan en workshop!
  Det (regression og at vi er sjæl med en krop) har jo bare givet så meget mening for mig siden jeg var omkring 20 år, men det er stadig begrænset hvor mange i min omgangskreds jeg kan tale med om det og ikke mindst sparre med.

 4. Som altid..
  Det føles lidt sært at være så skeptisk overfor det du kan.. Når jeg selv ved, at der kommer “ting” ned til mig.. og altid har gjort det.. Ikke at jeg tvivler på dine evner (det ved du heldigvis godt) .. Det er blot det der vilde shit der kan komme ud af det.. når du først lukker op..
  Jeg er glad på dine vegne over du fik så fed en oplevelse derovre i det engelske.. 🙂

  1. Jeg er virkelig skeptisk, hvilken gør det mere underligt når jeg så vælter. Jeg lukker op for det hele i øjeblikket.

  2. Det bedste i livet er at lære nyt. Når man får en dame til at græde ved at holde hende halskæde, må hun her havde lært at livet har så meget mere at tilbyde hende, og ikke kun sygdom.
   Jeg syntes Katrines kommentar om ” at så behøver vi ikke at kunne lide vore krop, bare vi kan lide os selv” sidder lige i skabet. Vi glemmer alt for ofte at kroppen er vores hylster. Tak for smilet og tak for reminderen

   1. Ja kroppen er bare et hylster. Det er så fin en tanke at vi lever for evigt.

 5. Det kan være rigtig svært at tage imod og mærke efter. Heldigvis plejer folk jo selv at komme til dig, så de må jo være mere modtagelige end, hvis det havde helt fremmede 😉

  1. Jeg har stoppet totalt fremmede mennesker og sagt ting til dem, når jeg har fået at vide det var meget vigtigt. Det kan være svært, især når det er en fremmed der bare sad ved siden af mig i en stol og ikke anede hvad der kom.

 6. så for alle os kvinder gør det i virkeligheden ikke så meget ikke at kunne lide sin krop, bare man synes om sig selv som person

 7. Det er fantastisk, når det lykkes for dig at få tårerne frem. Har jo selv prøvet det, ved nogle af de ting, du har fortalt mig <3

 8. Ja det er udstrålingen og det indeni det vægter højst. Dog må jeg dog erkende, efter mange år hvor jeg ikke brugte tid på min krop, at “hylsteret” skal holdes vedlige. Hvor kan det være svært at vide hvornår man kan tillade sig at give besked videre, hvis pågældende ikke har bedt om det.

 9. Hold da op, men det er jo endnu et bevis for dig at du er god til din evne. Jeg er til stadighed forundret over at det kan lade sige gøre, vil ønske jeg kunne hjælpe andre på sådan en måde. Har desværre ikke en masse kloge ord som de andre er kommet med men vil bare udvise min beundring over jer som kan hjælpe andre. 🙂 keep on!!

  1. Der er dage hvor det er skønt og andre hvor det er mindre kønt 🙂 Ville ønske jeg kunne vise dig dem

 10. Nogen gange vil skæbnen, at man skal overraskes, og lærer…Andre gange bliver man beriget med glæde. Og man skal altid huske at passe på sig selv, og mærke efter..
  Modgangen giver læring, og styrke.. Medgangen giver pusterummet til at klare endnu mere 🙂
  Og jeg tror på, at alle har nogen/noget der skubber os i den retning vi skal 🙂

 11. Jeg kan godt lide at lære noget nyt hver dag. Betragtningen om, at vores sjæl er bestandig lyder rigtig spændende. Jeg tror, at det er mit mål for min nye læring i dag. Tak for at dele med os andre, Astrid, og ikke lukke dig inde med dine spændende perspektiver.

 12. Der er en positiv hensigt bag enhver adfærd har jeg tit i tankerne. Hvad for en vinkel ser jeg mine opgaver fra, der er altid flere muligheder og hvad for en vælger jeg, det har jeg lært af. Knus til alle

  1. Det er et rigtig godt udsyn man får når man har det i tankerne 🙂

 13. Har en teori om, at det er når folk opnår den indsigt “sjæl i en krop”, at man får den ro og overskud til at være nærværende ? Jeg er en søgende sjæl, der ratsløst og hvileløst søger efter ro, indsigt og en afklarethed med min tilværelse. Håber en dag at finde den

  1. Jeg tror ikke der kommer så meget ro som mange tror men en ro uden tvivl.

 14. Det vækker så dyb en genklang i mit inderste at læse det enkle budskab: sjæl i en krop. Har igennem livet haft følelsen af ikke at høre til i det fysiske og føle mig fanget og begrænset, som om jeg ikke kunne finde ro i den fysiske verden. Tak fordi du deler 🙂 Det giver en fantastisk tillid til livet 🙂

  1. Det er netop det der giver genklang. At vi lever for evigt, kroppen og læringen forandres.

 15. Det er en fantastisk følelse, når man vågner op, og har forstået meningen med det der sker omkring en <3 Den lettelse og ro man føler efter den indre forståelse kan ikke beskrives. Den skal føles 🙂