Overvældet af tårer

Overvældet af tårer

Det er ikke tit, at jeg bliver overvældet af tårer, når jeg spørger ind til noget hos Spirit. Alligevel ramte de mig i fredags.

Den anden dag blev jeg spurgt til en forsvunden person, og det, jeg fik at vide, var, at han ville komme tilbage inden for kort tid. Jeg fik virkelig mange ting ind, og som altid fortalte jeg, at det ikke var min plads at dele en andens ting.

Jeg fik ikke svar, da jeg spurgte, om han var afdød men mærkede heller intet om, at han var død, så jeg fortalte, at jeg ikke havde en følelse af, at han var død.

Nogle timer senere ser jeg igen et billede af ham, og uden at jeg kædede de to ting sammen, blev jeg uendeligt ked af det. En helt uforklarlig sorg. Jeg græd og græd. I næsten 6 timer græd jeg uden at kunne stoppe igen.

Min søde mand blev helt bekymret, fordi jeg ikke kunne forklare, hvorfor jeg græd. Vi gennemgik, hvem jeg kendte, der var syge eller tæt på at gå over. Ingen, vi kom frem til, kunne forklare min enorme gråd.

Næste morgen fik jeg at vide at den mand, jeg havde spurgt til dagen før, var afdød. Pludselig gav det mening. Selvom jeg havde tænkt tanken undervejs, så gav det meget bedre mening, da jeg så hans billede igen. Det var hans tårer, jeg græd, og der var så mange af dem.

Jeg ville ønske, at jeg kunne have gjort noget, at jeg havde forstået deres tale bedre. Alligevel ved jeg godt, at intet, jeg var i stand til at sige, ville kunne have stoppet det. Jeg havde ikke forestillet mig, at ”komme tilbage inden for kort tid” ville være i afdød tilstand.

Hver eneste gang jeg ikke synes, at jeg lever op til mit personlige krav for, hvad jeg vil levere, så bliver jeg så vred på mig selv. Jeg ville jo gerne mere.

Jeg håber, at familien får fred, og jeg sender mange tanker til dem.

tears

 

Du kan måske også lide