Skal du læse det nye interview?

Mine interviews er virkelig noget, der ligger mit hjerte tæt.

Jeg har haft fornøjelsen af at møde flere sjove mennesker. Mandag kommer der endnu et skønt interview, denne gang med en af vores storsælgende forfattere.

 

Når jeg læser interviews igennem, tænker jeg tit tilbage på dem, jeg allerede har lavet. Sebbastian Lorantius er og bliver en skøn personlighed. Han er en dyb og eftertænksom person, man bliver helt betaget af.

Du kan finde interviewet her: Sebbastian

Og han kan findes på facebook her: https://www.facebook.com/sebbastianlukaz.munklorantius?fref=ts

 

Henrik Duer er virkelig en dynamo. Jeg var fuldstændigt fascineret af hans energi og evne til at se mennesker. Man tror, han er en helsefreak, der kun tænker på træning og mad. Jeg oplevede et menneske, der var dybt og virkelig imponerende observant.

Du kan finde interviewet her: Henrik

Du kan finde Henrik på facebook her: https://www.facebook.com/pages/Henrik-Duer/141179832617919?fref=ts

 

Jacob Mark er på alle måder en sjov personlighed. Han er målrettet og virkelig skøn. Jeg har gennem flere år fulgt ham igennem hans arbejde i Køge Kommune. Han er på alle måder, en der kæmper for de svage. Interviewet er virkelig værd at læse. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal stemme, så læs her og tænk over det han siger.

Du kan finde Jacobs interview her: Jacob

Jacob kan findes på facebook her: https://www.facebook.com/stemjacobmark?fref=ts

 

Da Gita sagde ja til at blive interviewet, var jeg virkelig glad. Hun er SÅ skøn! Jeg elsker hendes tilgang til livet. Hendes basistanke er kærlighed, og at alt bygger på kærlighed. Hun har en skøn indsigt og er virkelig værd at finde et foredrag med. Læs foredraget og følg hende.

Gitas Interview er her: Gita

Gita kan findes på facebook her: https://www.facebook.com/pages/Gita-Gavare/142365175827012?fref=ts

Læs med mandag når min interview med Mette Finderup kommer op. Jeg har andre undervejs, og glæder mig til at i kan se dem.

Du kan måske også lide