Skal du vinde i Soulguide julekalender?

Skal du vinde i Soulguide julekalender?

Dette års julekalender bliver på baggrund af jeres ønsker. Jeg har gennem årets løb spurgt jer brugere, hvad I gerne ville have ud af julekalenderen.

Stort set alle har svaret, at de gerne ville have gratis adgang til mig. Derfor bliver julekalenderen som følger:

Du kan enten stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar eller stille det på mail, og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, for den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg håber at høre mange gode spørgsmål og vil svare på dem gennem hele december.

 

 

julekalender-1I

Du kan måske også lide

7 comments

  1. Spændende med en julekalender ?..
    hvis jeg vinder vil jeg gerne spørge om: hvordan kan man åbne for sanser ? Jeg hører ofte bevægelse i min stue fx, men kan ikke se nogen (som jeg ved nogen kan) – kan man udvikle det? Eller er det “bare ikke min sans” ?? ?

  2. Hvilket mod er det jeg skal mønstre.. Før jeg finder ind til det jeg virkeligt brænder for og kan forsørge min familie og jeg selv ved.. uden at give køb på mine tre fantastiske drenges og mit familieliv? (Altså ikke noget med arbejde firs timer om ugen…)…

  3. Jeg vil rigtig gerne spørge om vi snart sælger vores hus. Synes vores/mit liv er gået i stå. Og har brug for noget power og noget at se frem til.

  4. Jeg ville gerne vide hvor jeg står i mit arbejde. Syntes det giver flere bekymringer end glæder. Jeg elsker mine fantastiske kolleger men tror også på at der må være noget bedre. Men hvor går stien hen? Skal jeg blive i branchen eller springe ud i noget helt andet? Stierne er mange…. og jeg savner lyset og klarheden.

  5. Lyder fantastisk synes jeg. Hvis jeg vinder vil jeg gerne høre noget om, hvordan man kan udvikle sine evner selv, om der er øvelser eller lignende man kan gøre. Jeg synes dine intuitive øvelser er gode, men er der andet man kan gøre ?