Skal Halloween være for enhver pris?

Halloween for enhver pris.

Nu sniger Halloween sig ind på os igen. Det kommer i næste uge, og jeg oplever rigtig mange børn, der synes, at det er rigtig sjov.

Desværre oplever jeg også mange børn, der slet ikke synes, at Halloween er sjov. Det er ofte børn, der er sensitive og synes, at det slet ikke er sjovt at blive skræmt. Jeg er helt med på, at det er en god anledning til sociale arrangementer i skoler, fritidsordninger og andre steder, og det er da skønt for de, der kan holde det ud.

Desværre er det næsten ikke til at holde ud med alle de mange forskrækkelser for mennesker, der er sensitive eller følsomme sjæle.

Jeg er kendt for at blive temmelig spids, når folk forskrækker mig. Jeg synes ikke, at det er sjovt, og jeg bliver godt gammeldags sur. Der er mange der synes, at det er så sjov, og derfor synes jeg, at hvis bestemte bliver ved, så det er ren mobning med en anledning.

En mor på min datters skole sagde, at de kom ikke til Halloweenarrangement. Forklaringen var, at de skulle noget andet. Da jeg sagde, at vi meldte fra, fordi det var ikke rart med uhyggelige ting, så hun helt lettet ud og sagde stille, at det egentlig også var derfor, at de ikke kom.

Jeg er voksen, og jeg synes til tider, at det kammer helt over med at skræmme andre. Det er helt i orden, at andre synes, at det slet ikke kan blive uhyggeligt og skræmmende nok, men lyt når andre siger fra. Det handler om, at vi alle skal kunne være der.

Kære forældre, husk at lytte når jeres børn siger, at de ikke synes, det er sjovt. Det er ikke sådan, at man skal med til alle arrangementer, bare fordi man kan. Se dit barn og lyt, så ved du om barnet bliver bange af uhyggelige ting.

Halloween er sjov for nogen, men husk de der ikke synes, at det er sjovt!

Skal Halloween være for enhver pris?

Du kan måske også lide