Sommer kontakt mellem mor og søn

Sommer Kontakt mellem mor og søn

 

Dette er mit første blogindlæg i længere tid. Jeg havde udsat at skrive, og pludselig var sommeren ovre. Jeg har skrevet på min bog hele sommeren, og taget hånd om min danske medlemsklub, Soulguide Plus.

Det gik op for mig i løbet af sommeren, at jeg havde brug for mere. Jeg har brug for at skrive blogindlæg og åbne den engelske medlemsklub.
En af de ting jeg elsker er at se mennesker finde deres vej. Det er utroligt at kunne give en anden sjæl muligheden for at vokse og være autentisk.
Det er hvad jeg elsker, og hvad jeg skal skrive om i bloggen.

Min bog er næsten færdig, og vil forhåbentligt udkomme i efteråret. Jeg er super spændt på at afsløre den for jer.
I løbet af sommeren har jeg været velsignet med mennesker, der har brug for min hjælp og min indsigt. Jeg vil fortælle meget mere om mine oplevelser i de næste indlæg.

Jeg har været velsignet med nogle fantastiske øjeblikke i løbet af sommeren. Jeg har set døde mennesker, jeg har lugtet dem, følt dem og endda smagt dem. Jeg har hørt fantastiske ting, og sørgelige ting.

Jeg elsker mit arbejde med universet, og jeg vil fortsætte.

Jeg holdt foredrag på en sommerlejr, og det var virkeligt sjovt. En kvinde jeg har kendt i nogle år efterhånden var der. Hendes søn døde for nogle år siden, bare seks år gammel. Han er en af de sødeste og mest fantastiske sjæle, jeg har regelmæssigt besøg af. Hver eneste gang hans mor er der, så er han der også. Han står lige der ved siden af mig. Han fortæller vittigheder og ting, hun har brug for at høre.

Under mit foredrag, var han der og ville bare lige lade mig vide, at han stadig elsker hende. Han fortalte, at han skulle ingen steder, når hun var der. Hun græd ikke, men hun blev berørt, da jeg fortalte hende om det senere.

Han fortæller om hendes vasketøj, hendes bil og andre ting i huset. Jeg vil gerne, at hun vidste, at han fulgte med i hendes hverdag, at og han var ok. De har en helt speciel forbindelse, og han holder øje med hende.

Jeg ser hende kun en gang om året, og hver eneste gang er han lige der ved siden af. En virkelig smuk sjæl der holder øje med sin mor. I nogle sammenhænge er han bare 6 år, og på anden side er han en sjæl forbundet til universet, som har enormt indsigt.

Hvad har du lavet denne sommer?

Fik du den sommer, som du ønskede dig?

Du kan måske også lide

2 comments

  1. Åh hvor må den mor blive glad, når du fortæller hende om hendes søn. Jeg mistede min voksne søn i 2013 og jeg synes jeg er “lige ved” at mærke ham tit. Ikke så tit mere som i starten, for jeg tror han koncentrerer sig mest om sin kone og sine børn – men indimellem. Jeg ville blive så glad for en besked fra ham så jeg er sikker på denne mor bliver lykkelig for din besked.
    Men sommeren blev lige som jeg ønskede den. Vi er sejlere min mand og jeg og denne sommer var vi på togt med den yngste datter og hendes kæreste. 3 uger tæt på naturen ude på vandet og her kom vi også tæt på kæresten. Natur og nærvær – findes der noget bedre 🙂