5 råd der gør det nemmere at leve positivt.

Jeg har altid været den, der tænkte noget andet end de fleste, og jeg har været den, der vendte alting på hovedet.
Når mainstream eller en fordom kom, kunne man næsten være sikker på, at jeg var på vej, den anden vej.
Jeg vil gerne give dig nogle gode råd til, hvordan du kan tænke anderledes:

#1 – Har du en tanke om andre, så stop og tænk, om det virkelig er rigtigt, eller om det er noget, du ikke selv har oplevet.

F.eks.. ”Han er altid sur.” Har du faktisk altid set den mand sur, har han simpelthen aldrig været glad? Ved du, at det er rigtigt, at han altid er sur eller er det de gange, du har set ham? Er det faktisk noget andre har fortalt dig eller har du selv set det? Tit får man tankerne fra andre.

#2 – Tænk over, hvorfor ting er, som de er.

Hvis manden fra før altid er sur, så stop og spørg dig selv, hvorfor han altid er sur? Dækker det måske over noget andet? Kan du gøre noget for at hjælpe ham?

#3 – Kan du gøre noget, for at stoppe dit (negative) syn på ting?

Hvis du tænker negativt omkring ting, så stop op og tænk over, hvorfor du tænker sådan, og om det faktisk handler om noget andet. Om grunden kommer fra noget andet i dit liv, du er nødt til at se på.

#4 – Lyt til dig selv, mennesker og dyr.

Jeg har en grundlæggende tro på, at man skal lytte og så vil man få sandheden. Hvis vi brugte bare den halve tid, vi bruger på at tale, på at lytte, ville det være nemmere at forstå andre og udrydde distancen, der kan være mellem mennesker. Man skal ikke lytte til andre udelukkende for at kunne tale bagefter. Man skal lytte til verden fordi det giver forståelse og balance.

#5 – Træk vejret!

Jeg er stor fortaler for at trække vejret. Når man trækker vejret, før man taler og tænker, så er der ilt nok. Og man får lige ro til at koncentrere sig om, hvad der bliver sagt fra din krop og den, du skal tale med. Så træk vejret!

5 råd der gør det nemmer at leve

Du kan måske også lide