Test dine clairvoyante evner

 

Test dine clairvoyante evner

Jeg talte med en kvinde den anden dag, som uden tvivl har en kontakt til den anden verden. Hun er ikke clairvoyant i den forstand at hun skal tage samtaler og vejlede andre. Det gør blot at hun skal lære at styre det hun kan. Hendes evner har altid ligget under overfladen.

Hvis du er nysgerrig på om du kan noget af det jeg kan er her en øvelse. Test dine clairvoyante evner

Mist ikke modet efter første forsøg.

  • Bed en ven om at tage en gammel ting med som vedkommende kender historien på. Det behøver ikke være fra en død.
  • Vær sikker på du ikke har fået historien på forhånd.
  • Hold tingen i et par minutter og mærk hvad du får ind. Uanset om det er farver, følelser, eller billeder så husk dem, eller skriv dem ned. Den første indskydelse er som regel rigtig uanset hvor fjollet den er.
  • Fortæl din ven historien og se om de passer sammen.

Husk det kræver øvelse og energi. Prøv det et par gange. Det er vigtigt at mærke efter om det er for dig.

Et andet spørgsmål jeg får meget er hvordan man kan beskytte sig selv fra negative energier.

Jeg bruger en simpel øvelse. Før du står ud af sengen om morgenen eller før du går ud af døren, skal du forestille dig du har klart hvidt lys hele vejen rundt om dig. Du skal forestille dig at du kan sende ting ud af det hvide lys, men der kan ikke komme ting ind med mindre du tillader det.

Det hvide lys kan beskytte dig. Husk øvelse gør mester. God fornøjelse.

 

Du kan måske også lide

5 comments

  1. God ide. Det svarer til det “energiskjold” vores søn hver aften tændte på en ledig lyskontakt i stuen, inden han skulle sove. Så kunne de onde ikke komme ind i vores hus, kun de gode.

  2. HEJ JEG SKRIVER FOR AT HØRER DU KAN FORNEMME OM JEG BLIR GRAVID MED MIN MAND. JEG FORNEMMER DET SELV , MEN DET KAN JO BARE VÆRE ØNSKET ER MEGET STÆRKT

  3. Jeg var med min kæreste på besøg hos hans afdøde vens kæreste. Vi var ude i deres skur for at pakke nogle af afdødes ting sammen, som min kæreste skulle have. Jeg har kun selv mødt afdøde to gange, men fik en klar fornemmelse af, at han også var tilstede, og stod i hjørnet og rystede på hovedet, fordi han syntes, at den måde de forsøgte at pakke tingene på, var helt hen i vejret. Jeg er naturvidenskabelig uddannet men har en livlig fantasi, dog har jeg aldrig før haft paranormale oplevelser. Jeg fortalte min kæreste bagefter om mine fornemmelser. Han tror, at jeg har fornemmet afdøde, da min beskrivelse af afdødes reaktion var meget rammende for ham. Jeg ved ikke, hvad jeg selv skal tro