Vil du gerne have mere ?

Vil du gerne have mere ?

En af de ting, jeg taler meget med mennesker om, er, at de altid vil have mere. Det er aldrig bare nok at være i eget skind og eget øjeblik.

Mennesker vil have mere. Det kan handle om at ville have flere penge, men det er ikke altid det alene. De vil have flere venner, flere ting, mere glæde og mere af den rigtige måde at gøre det. De vil have mere af at være tyndere og bedre. De vil have bedre karakterer og mere af alting.

Jeg er lige så skyldig som andre og vil også gerne have mere af nogle ting. Alligevel har jeg lavet ændringer til mit liv over tid. Jeg har flyttet mig længere og længere væk fra at ville have mere.

Det kan du også!

Processen med at slippe ting og på mange måder også dit ego tager tid. Det, du må indse, er, at det er bare det – ting. Intet andet, bare ting. Det er også nødvendigt at indse, at dette øjeblik og nuet kan kun sættes i fokus, hvis din sjæls stemme får lov til at være i første retning. Det er en enormt stor del af det hele.
Det betyder ikke du ikke må være ambitiøs, men at du skal lytte til din sjæl, og ikke lade ambitionen æde alt, du er. Det er så vigtigt at sidde stille og bare være, så du kan mærke, hvordan det er at være i balance med din sjæls stemme.

Når du tager små øjeblikke ud af en travl dag fyld hårdt arbejde og med at ville have mere, finder du din stemme. Selvom det kun er for ganske få minutter, du har tid til, kan du komme i balance. Træk vejret dybt og vær i din krop og find din stilhed.
For nogle mennesker kan det virke næsten sindssygt. Jeg har oplevet mennesker, der er så langt fra deres sjæls stemme, at de griner, græder eller taler for ikke at mærke sjælen. De ved ikke, hvordan de skal connecte.

At sidde i stilhed og bare lytte til lydene omkring dig, lytte til din egen vejrtrækning er så rensende og healende.

Til tider kan det, at bruge stilheden, gøre det nemmere at arbejde mod det, du vil have mere af.

Bruger du stilheden?

Vil du gerne have mere ?

Du kan måske også lide