Har du håneretten?

Har du håneretten?

Jeg er simpelthen så træt af, at mennesker, der skal håne clairvoyante, bringer lottotal op. Hvad er det lige, folk tror med de lottotal?

I min verden har hver enkelt en vej, de skal igennem i dette liv. Det betyder ikke, at alle skal være rige og vinde i lotto.

Jeg hører med mellemrum folk, der tror, at clairvoyance er, at man kan se ALT. Det er slet ikke virkeligheden. Jeg bestemmer ikke, hvad jeg skal vide. Jeg kan spørge, og som regel giver de svar. Når jeg fortæller dem det, vil de ikke lytte men gerne håne.

Det handler om, at de beviser, der faktisk er, vil de slet ikke se. Når jeg sidder i et helt andet land, finder en død, der har været væk, ville jeg jo mene, at det er bevis, men ak!

Når jeg finder en dement, der er væk, synes jeg jo, at det er bevis, men ak!

Når jeg kan fortælle, hvad folk fejler uden at kende dem, så kunne det være et bevis, men ak!

Når jeg hjælper folk til at tale med deres afdøde, og jeg fortæller ting, jeg slet ikke kunne vide, så kunne det være et bevis, men ak!

Jeg har ikke behov for folk tror på mig, men jeg har behov for, at de respekterer mig. Når mennesker siger, at de jo ikke kan tro på det, fordi de ikke har været en del af processen og samtidig siger nej til processen, virker det bare tåbelig.

Jeg stiller gerne op til fornuftige samtaler, men jeg nægter at blive hånet for, at jeg ikke kan finde lottotal til mennesker, der ser det som en håneret, at jeg ikke har vundet i lotto endnu.

Min hverdag er fyldt med beviser og fantastiske ting fra den anden verden.

Du kan måske også lide

7 comments

 1. ALTID kæmpet og endt med at undskylde mig selv.

  Og nu vil jeg tale – gider ikke skændes mere
  Men det er svært når alt man vil bare er at blive set, hørt, forstået og accepteret

  ” hold nu din kæft eller slap af “.. Suk de ord rammer som lyn fra en klar himmel

  Men det har lært mig ikke at give op og blive ved
  Så formulere jeg mig anderledes og holder ud

 2. Jeg kan følge jer. Samtidig må jeg sige, at jeg er begyndt at opleve det mere positivt. Hvis jeg takler situationerne afslappet, ikke dramatisere eller gør det til noget uhyggeligt, tager humor med i det, dog med respekt, og forsøger at gøre det til en naturlig evne, som er en mere eller mindre udviklet del i os, så føler jeg det går mere end i folk, end jeg tidligere har oplevet.