Deja vu i bilen

Jeg var på tur med en veninde i morges. Da vi kommer til den by hvor vi skal hente noget, sker der noget virkelig specielt.

Vi kørte af motorvejen, og ind på en landevej. Jeg havde oplevet nøjagtig det samme før. Jeg grinede højt, og sagde til min veninde, at jeg havde været lige præcis i det scenarie før. Hun grinede, og sagde det kunne hun ikke huske. Jeg fortalte, at nu kommer der en rød bil, modsat vej. Ganske rigtig, 4 sekunder senere kom en rød bil i modsat retning. Jeg vidste, hvad vej vi skulle køre for at nå det hus vi skulle hen til.

Da vi kom hen til huset, vidste jeg hvordan man kom ind. Jeg vidste jeg havde set hende i døren før, og jeg forstod at hun skulle lære noget af mig. Det virker så surreal, at stå der og have samme samtale igen. Jeg vidste alt hun ville sige, og alt jeg havde sagt. Jeg prøvede at ændre min tale, men de samme ord kom ud.

Da jeg kom ud i bilen, kunne jeg finde vej tilbage til motorvejen (det kan jeg normalt aldrig).

Jeg er ikke helt sikker på hvad jeg skal lære, eller jeg skal lære hende, men det var en meget underlig oplevelse. Normalt er Deja vu, som de der oplevelser egentlig hedder, meget kort. Det her var over 25 minutter.

Har du oplevet Deja Vu?

 

 

Du kan måske også lide

4 comments

  1. Den er god indslag. Jeg har oplevet deja vu mange gange. Sjovt nok også i drømme. Jeg kan drømme on noget jeg ved har drømt mange år siden. Det føles som jeg virkelig lever i 2 eller flere parallel verdener, hvor jeg oplever det som jeg har oplevet før. Svært at beskrive.
    Kh, Gita

  2. Det må være dagen for deja vu…. Jeg har netop i dag oplevet det.
    Var igang med at gøre klar til firmaets julefrokost i dag og lige pludselig kunne jeg se, at jeg havde set det hele før…. Vildt underligt, men alligevel så fascinerende. Det er ellers meget længe siden, at jeg har oplevet et deja vu. Men det gav mig en god fornemmelse i kroppen – netop fordi det er et nyt sted, jeg er startet 🙂

  3. Det er godt nok længe siden, jeg har haft deja vu. Og når det sker er det glimtvis. Bare lige en ide om, at dette har jeg oplevet før.

  4. Jeg har også oplevet DeJa Vú et par gange – følelsen af at stå et sted man har været før eller pludselig vide, hvad denne samtale ender ud i er helt uvirkeligt – nogle gange ville jeg ønske, at man kunne bestille dem – så man kunne forudse nogle af de mere svære samtaler 😉