Er den danske ytringsfrihed blevet tosset?

Er den danske ytringsfrihed blevet tosset?

I Danmark har vi en debat om et ord med N, der forklarer folk af en mørkere farve.

En af vores politikere synes, at det er fint at bruge, det betyder jo bare sort på latin. HAN har ikke noget problem med at sige det. Jeg er ikke fan og bliver det heller aldrig.

For at gøre tingene endnu mere bizarre, så synes en anden dansk politiker, at han skal skrive på Twitter, at den første politiker ikke skrev “sort på latin” men brugte N-ordet (jeg vil IKKE bruge det) om Præsident Barack Obama. I dette tilfælde giver minus og minus altså Ikke plus!

For nogle år tilbage syntes en dansk avis, at den skulle trykke nogle tegninger, der spottede en profet, og det gjorde hele verden rasende på vores land. Jeg er ikke fan og bliver det heller aldrig.

Det lader til, at den danske ytringsfrihed er blevet tosset.

Jeg har altid tænkt, at bare fordi du har retten til at tale, så betyder det ikke, at du SKAL tale. Nogle gange skal man vide, hvornår det er bedst at tie.

Før du taler, skal du tænke over formål, mål og etik i de ord, du siger. Jeg tror fast på loven om tiltrækning, og det du sender ud, er også det du får tilbage. Hvis du sender empati ud, så får du det samme tilbage.

Er jeg perfekt? Nej slet ikke, ingen er perfekte, men jeg gør mit bedste for at være det. Jeg er kendt for at være meget direkte, men jeg tænker altid over, om det er empatisk, det jeg siger. Min mening er, at du altid skal overveje, om du er empatisk i dine ord. Er du sikker på, at du vil skade andre, gøre dem kede af det eller smadre dem?

Du skal altid overveje om der er en bedre måde at sige tingene på. Når man ser politikere, der gør det bedste for at være provokerende og aggressiv, så det virker som om, at det giver dem mere popularitet eller mere skærmtid, gør det mig ked af det. Hvis man går ind i politik for at skade andre, så har man misset ideen i politik.

Det bør aldrig være et mål at skade andre for at promovere sig selv. Det eneste, du kan gøre, når folk er bevidst provokerende, er at sige stop, nej og fjerne dig selv fra det. Giv kærlighed til verdenen, ikke had.

Hvad synes du?

Er den danske ytringsfrihed blevet tosset, SKAL man tale hvis man kan?

Er den danske ytringsfrihed blevet tosset?

 

Du kan måske også lide