Julekalender dag 3

Julekalender dag 3.

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan enten stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar eller stille det på mail, og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, for den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg har trukket en vinder af julekalender dag 2.

Vinderen er Berith

Vil min jobsituation snart ændre sig?

Mit svar:

Det vil snart ændre sig men ikke så snart som du gerne ville det gjorde. Du har ventet alt for længe med at lytte til dig selv, og din intuition. Det er din vej at du skal skifte når du ser hvordan det kan lykkes.
Du skal stole mere på dig selv, og finde ind til det sted hvor du ved du er mere værd, og kan mere. Du skal holde op med at ”tale dig selv ned” men skrige at du er god nok og kan alle ting.

Du kan måske også lide

6 comments

 1. I øjeblikket har jeg fornemmelsen af der kommer til at ske meget omkring mig..
  Jeg kan fornemme det både er job og på kærlighedsfronten…
  Kan du se mere ?

 2. Kommer vores søn til at skifte skole? Han går i O. klasse nu.
  Hvis ja, hvorfor og hvornår?

 3. Skal jeg virkelig kæmpe for at færdiggøre min uddannelse? Jeg kan ikke se hvordan jeg ellers skal forsørge min familie, men mit fokus har ændret sig undervejs, og jeg brænder slet ikke for det fag længere.

  1. Jeg ligger et indlæg op til dag 5 om lidt der skal det rykkes under 🙂 Ellers tager jeg det med når jeg finder vinder til dag 5 🙂