Julekalender dag 11

Julekalender dag 11

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, fordi den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg har trukket en vinder af julekalender dag 10.

Vinderen:

Rikke

Jeg har brug for at vide om min dreng bliver glad for at gå i skole igen, og om drillerierne stopper.

Mit svar:

Dette spørgsmål indeholder så meget mere end bare et spørgsmål om drillerier. Jeg får en oplevelse af at det vil nå til et lavpunkt i en periode. Det handler rigtig meget om at han er sensitiv, og anderledes. Han har brug for en lille skole hvor de formår at ”opmuntre” hans anderledes sind.

Jeg får ikke en følelse af at det er en normal folkeskole kan det eller kommer til at kunne det. I er nødt til at se uden for det normale system, og den skole der kan det ligger ikke i nærheden af jer. Et skoleskift skal der til.

Han ville have det bedst på en skole med højt fagligt niveau og meget kreativ fokus. Han er et skønt barn, men han har brug for at have nogen han kan identificere sig med, nogen der er af hans slags.

 

Du kan måske også lide

3 comments

  1. Min datter har efter mange år og udfordringer endelig fundet en god skole. Vil høre om du kan se om hun har mulighed for at komme med fagligt?