Julekalender dag 12.

Julekalender dag 12

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, fordi den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg har trukket en vinder af julekalender dag 11.

Vinderen:

Birte

Min datter har efter mange år og udfordringer endelig fundet en god skole. Vil høre om du kan se om hun har mulighed for at komme med fagligt?

Mit svar:

Din datter har mange ting, hun skal nå i dette liv, og hun har kæmpet i årevis for at lære alting på kort tid. Hun kan godt komme til at følge med, for hun er temmelig skarp, men det kræver, at hun gider. Det betyder ikke, at hun er doven, men at hun har lært at have fokus på andet end det faglige. Det er en af de ting, man skal lære – at følge med fagligt. Det kan hun godt, men det vil kræve arbejde.

Hun kan nå meget langt og virkelig være en læremester på langt sigt, men det kræver, at hun lærer at arbejde for sagen.

 

Jeg skal gøre opmærksom på jeg ikke stiller ind på andre, med mindre det er børn under den der spørger. 

Du kan måske også lide

3 comments

  1. Jeg bliver nogle gange ramt af håbløshed og mister troen på at jeg skal gå nye veje rent karrieremæssigt. Jeg bliver nærmest handlingslammet og kan slet ikke finde ud af, hvad jeg skal stille op med mig selv. Hvad handler det om? Hvad er det jeg skal gøre anderledes?

  2. Jeg føler jeg og sønnen er i et stormvejr lige nu, vi kæmper med mange forskellige ting og følelser hver især. Vil der komme ro på os begge i nærmest fremtid og vil han blive helt min hvis du forstår hvad jeg mener?