Otte ting jeg har lært af 300+ dage hjemme i 2020

Otte ting jeg har lært af 300 dage hjemme i 2020

#1 Bed flere mennesker om at skr…

Jeg ved, at dette er noget, vi alle har brug for at gøre. Unfriend, afbryd forbindelsen og fjern dig fra giftige mennesker. Mennesker, der ikke forstår dig og dine måder. Dette år har været et, hvor de sande sider kom frem.

# 2 Andre kan dømme dig uden at kende dig

I dette år har jeg set mange tale om frygt som i værende noget, man vælger. Det er måske et valg for nogle mennesker, men for andre er det ikke. Jeg har været nødt til at forhindre andre i at placere en frygt i mig, for flere ting, mens de fortalte mig, at jeg ikke skulle være bange for en anden ting. Brugt fornuftigt, er frygt sundt, og vi kan stoppe os selv fra at gøre farlige ting, men funderet i løgne og konspiration kan det være farligt.

læs mere her

#3 Vigtigheden af alenetid

Der har været så megen snak om, hvor ensomme og isolerede folk er. Det er et reelt problem. Omvendt har det nærmest været umuligt at tale om dem, der er sammen med deres familie 24/7 flere måneder i træk. Så bliver man spist af med at de er heldige de har familie omkring sig.

Alenetid er meget vigtig, fordi lige meget hvor meget du elsker din familie, så har du brug for at være dig selv.

#4 Livet er skrøbeligt

Jeg har mistet mennesker mere og mindre tæt på mig til Covid i 2020. Jeg ved, at andre taler om, at det ikke er vigtigt, og at det kan være influenza og andre ting. Jeg synes, det er uempatisk og ufølsomt at tale om disse ting, når vi taler om tab. Livet er skrøbeligt, og nogle mennesker forstår ikke, hvor skrøbeligt dette sjælefartøj er, indtil de står ansigt til ansigt med denne skrøbelighed. Denne aggressive tilgang er en måde ikke at håndtere medfølelse og deres død på.

#5 Vrede gør intet for en samtale.

Jeg har aldrig set så mange aggressive og vrede mennesker, som jeg har set i 2020. Folk har en hård tone, og nogle er endda aggressive. Dette giver intet til samtalen om denne pandemi. Der er altid ting, vi kan gøre bedre, og efterhånden som vi ved mere, kan vi gøre mere, men at råbe og sige grimme personlige ting gør intet godt.

#6 At sænke farten er okay

At sænke farten er godt for din sjæl, krop og familie. For mig har der været tid til at huske mig selv og lytte til min sjæl. Det kan være svært, når du er i en familie med små børn, men at sænke farten kan også være læse- og lyttetid.

#7 Nogle mennesker er forbigående

Jeg ved, at jeg tit siger dette, men det er blevet endnu mere sandt i år. Vi har fundet ud af, hvem vi er på linje med, og hvem vi bestemt ikke er på linje med. Nogle mennesker er kommet tættere på, nogle har fjernet sig, og nogle er endda helt ude af mit liv. Det er ikke meningen, at vi skal være tætte med alle i årevis. Nogle vil falde fra.

#8 Jounaling er en livredder

Journaling er en udvej og en pause fra andre. Det er en måde at connecte med din sjæl. Journaling har i år været anderledes, fordi hverdagen ikke har været så forskellig, når man kun er hjemme. På den anden side, så har tiden været til sjælsøgning og til at se på andre mennesker. Journaling har også været en rejse ind i sjælarbejde.

Følg Soulguide:
Instagram: http://instagram.com/soulguidedk
Facebook: http://facebook.com/soulguidecom
Twitter: http://twitter.com/soulguidedk

Du kan måske også lide