Har du tillid til dit liv?

Jeg siger tit til folk, at de skal træde et skridt tilbage. Bare et skridt tilbage fra noget, der virker super svært og give slip.

Når du træder et skridt tilbage, kan du lade dig selv se situationen i en ikke tilknyttet måde. Det er vigtigt, at slippe det hele, hvis du synes, det er ved at komme ud af kontrol.

Når vi står i en situation, er det ofte en refleksion af, hvordan vi har det, og ikke hvad der egentlig sker. Vi er pakket ind i vores følelser, og netop dette får os til at glemme, hvordan ting virkelig er. En af fordelene ved at gøre det sådan er, at du kan se menneskene i situationen, og hvad de bringer til det hele. At slippe har ikke noget med at skyde skyld eller dømme at gøre, det er blot at se det fra et andet og højere perspektiv.

Tilliden gør os også i stand til at slippe resultatet og tillade, at det sker helt, som det skal. Jeg ved mange af jer nu sidder og overvejer, hvor svært det vil være at slippe en situation. Jeg ved om nogen, hvor hårdt det er at slippe resultatet og lade ting ske. Det kan være så svært, at man tror, at det er umuligt.

Første gang eller de første ti gange har du mest til lyst til at opgive igen. At slippe virker umuligt. Det er ikke umuligt, og det bliver nemmere, når du forstår hvordan og den proces, der ligger bag. Nemmere når du først er i gang.

Øv dig i små situationer og lad være med at starte med de største i første forsøg. Du kan godt!
Nogen gange kan det, med at slippe resultatet og de følelser, der holder dig fast, ændre, hvordan du opfører dig. Tillid kan være det, der ændre det hele. I andre situationer kan du ende med at se, at du er lige der, hvor du skal være.

Slip resultatet og din tilknytning til den virkelighed og hav tillid til alt ændrer dig.

Du kan godt!

Du kan måske også lide