Intuitiv Øvelse #18

Jeg sætter et billede ind af en person, uden at skrive noget om personen. Så skal du stille ind på billedet og skrive, hvad du får ind.

Når du skal have noget ind, er det vigtigt, at du trækker vejret dybt og mærker efter. Der er ingen følelser, der er forkerte, så alt skal registreres. Hvis du genkender vedkommende så vær sød ikke at skrive noget. Det er vigtigt, at folk får mest muligt ud af det.

De spørgsmål, du kan stille for at få ting klarere ind, er:

Hvad for en type person er det?

Er det en person du kan stole på?

Hvad for følelser får du ind om personen?

Hvad kan du lide ved personen?

Hvad kan du ikke lide ved personen?

Hvordan døde personen?

Hvad lavede personen?

Var personen elsket? 

Skriv det som kommentar i bloggen og læs, hvad andre skriver. 

Når du har gjort det, skal du slippe det, du får ind, igen. Det kan være nemt for nogen, men hvis du har svært ved det, kan du trække vejret dybt og roligt 3 gange. Du siger stille, at du beder om hjælp til at slippe den person på billedet.

Den 20. December kommer svaret på, hvem det er, hvad for et menneske det var samt andre detaljer.

Jeg vil gøre opmærksom på, at det ikke er en konkurrence men en mulighed for at teste sine evner af.

Følg Soulguide på 

Facebookhttps://www.facebook.com/Soulguide

Soulguide Plushttps://www.facebook.com/groups/soulguideplusdk/

Du kan måske også lide

4 comments

  1. Jeg fornemmer et menneske med en sorg over enten at have mistet sin mor tidligt eller have haft en mor, der ikke var nærværende og kærlig. Han arbejde som psykiater/læge/psykolog eller noget med syge kvinder, som han skulle hjælpe. Han ser på en og samme tid fast, bestemt og sympatisk ud og på den anden side rummer han en skrøbelighed af aldrig at være rigtig elsket.
    Han fik en eller anden autoimmun sygdom eller en kronisk lidelse, som langsomt tog livet af ham.

  2. Manden er læge/forsker,melankoliker,jeg føler tab,tristhed når jeg ser på ham Han døde af lungesygdom/tuberkulose ?Han er ærlig, hæderlig og elsket.

  3. Jeg fornemmer noget med at han dagligt skriver på papirer. Der er mange papirer på hans bord. Hans arbejde er han dedikeret til og det optager ham. Hans øjne rummer en sorg som følger ham livet igennem. Han rummer empati men er på en eller anden måde selv blevet enten svigtet eller gjort fortræd. Han er ikke meget talende. Når han taler så er det mest om hans arbejde og er ikke særlig selskabelig. Lever et stille og roligt liv.
    Går i en lang frakke og en høj hat.
    Dør af noget med hjerte/lunge.

  4. Inden jeg scrollede ned til billedet, fik jeg billede af, at personen var en mand. Og så fik jeg billede af Einstein… så manden var en vis mand. Han havde måske med matematik, fysik, kemi at gøre. Men jeg fornemmer også, at han var en forfatter og digter. Fik en følelse i brystkasse, hjertechakra, så måske havde han noget sorg. Han var elsket. Døde ved alderdom da han var omkring 80 år.