Når skeptiske mænd bliver klogere

Når skeptiske mænd bliver klogere

Jeg har brugt nogle dage, på at tænke over hvad jeg vil med 2015. Midt i det hele, skrev en af mine veninders mand til mig. Han ville første sige, han troede overhoved ikke på min slags. Det er helt ok, svarede jeg roligt og smilende.

Han fortsatte med at skrive, at han jo havde mistet sine nøgler, og konen blev ved med at sige jeg kunne finde ting. Jeg smilede igen, vel vidende at jeg allerede var blevet vist hvor de lå.

Han spurgte pænt, om han trods sin modvillighed, kunne få mig til at lede efter hans nøgler.

Jeg accepterede, og sagde at selvfølgelig kunne han det. Jeg var blevet vist en vaskemaskine, og et bundt nøgler der lå nede langs siden af maskinen. Jeg fortalte, at jeg så dette, og han skrev straks, at det kunne selvfølgelig ikke passe. Jeg sagde det var hans job at kikke der, men at jeg var ret sikker.

Jeg har i sidste uge, sendt ud til den anden verden, at jeg gerne vil øve mig i at finde ting der er forsvundet, så pludselig skriver alle mulige at deres ting er væk. Jeg hygger mig med det, og kan godt mærke, jeg er blevet bedre på bare en uge.

Den søde mand kom retur i en besked, og måtte skrive at den var god nok, de fine nøgler lå mellem vaskemaskine og tørretumbler. Det var ikke med hans gode vilje, han måtte erkende at det kunne jeg jo nok ikke have vist på forhånd.

Jeg er vant til mennesker, der mener jeg ikke kan det jeg siger. Alligevel er det en glæde, når jeg kan hjælpe andre, og få beviser på mine evner.

Jeg elsker mine evner, og dette var endnu et eksempel på hvordan det er så fint at have dem.

 

Du kan måske også lide

9 comments

 1. Åh Kære. Så må du også hjælpe med min bilnøgle. Den har været væk i UGER og den er altså ikke i nogen tasker.

  Og apropos at finde ting, så må jeg se, om jeg kan finde en smuk buket til dig den 11., for Alberts ben bliver stadig bedre og bedre.

  Jeg håber, at I er ved at være raske derhjemme? Ellers må du sige til. Jeh kender en kvinde med et stort hjerte, der kan heale…

   1. Den kan ikke være i bilen – det var den sidst, den var væk. Og den forrige gravede Albert (1år) ned i en 50 m2 sandkasse i Midtjylland… Den kan ikke være i bilen, for nøglen er elektronisk og vi har prøvet at starte bilen, uden nogen anden nøgle.

    Den blev væk en morgenstund på vej i skole og på arbejde. Jeg må kikke på arbejdet igen. Hm.. Tak Astrid

 2. Du er simpelthen så smukt et menneske både indvendigt og udvendig, så måtte den kære mand alligvel gå til bekendelse

 3. Ja jeg synes du er fantastisk , indtil nu er jeg bare blevet bekræftet i hvad du har fortalt mig.
  Godt nytår.
  Line

 4. Åh! Det lyder fantastisk med en tingfinder. :o) Kan du se, hvor den ring, min mor fik som morgengave og senere gav til mig er henne? Det er en lille guldring med en hvid sten, og jeg har ikke kunnet finde den i nogle år. Pludselig en dag var den bare væk.
  Godt nytår til dig og dine.

  1. Jeg får en følelse af at den er taget af nogen. Den kommer desværre nok ikke tilbage.