Når det at slippe ikke kommer naturligt.

I dag læste jeg en artikel om ting man kan gøre for at få det bedre med sig selv. En af tingene var at slippe sin personlige historie. Tanken bag artiklen var at man skulle give slip på alt der var tidligere og kun se fremad. At alt bag os gjorde os til de samme mennesker som tidligere.

Tanken var også at man skulle slippe det for at give mulighed for at blive en ny og bedre person.

Vi er alle summen af det vi kommer med når vi bliver født, og de oplevelser vi har haft gennem livet.

Jeg har talt med mennesker der har været meget præget af de ting de har oplevet og der er ingen mulig måde hvor de kan slippe deres fortid, den er så voldsom og gennemgribende at det er næsten umuligt.

Jeg ved af erfaring at der er ting der altid vil hænge ved en, ting man aldrig kommer til at glemme. De vil altid være en del af ens personlighed.
Det gør ikke man ikke kan slippe vreden, sorgen, ensomheden og negative følelser omkring det der er sket. Det er muligt at komme videre men det tager tid, og man kan kun slippe ting når det tid til det.

Jeg talte med en kvinde der efter 6 år stadig ikke kunne slippe en sorg hun havde. Da hun kom til mig var hun fuldstændig invalideret af vreden og sorgen. Jeg talte med hende i over 2 timer. Normalt stopper jeg en samtale efter ca en time men det var så vigtigt for hende at kunne slippe sorgen, at komme videre med sit liv.

Da vi var færdige med at tale var det et helt andet menneske i den samme krop. Hun havde hørt fra sin bror der var død 6 år tidligere og fået en klar besked om at det ikke var hendes skyld at han var død. Hun forstod han stadig var hos hende og altid ville være det.

Hun fik en ro i sit hjerte og kunne slippe sorgen over hans død. Nu vidste hun at han reelt set ikke manglede. Forud var gået 6 år med enorm sorg og smerte i hendes hjerte.
Det var en ære at få lov til at guide hende ud af sorgen, men essentielt var det tiden til at komme videre.
Jeg nyder at være den der får lov til at gøre en forskel selvom det er de afdøde og spirits der reelt set taler gennem mig. Jeg er bare en formidler.

Du kan måske også lide