Når en tokrone ændrer alt

Når en tokrone ændrer alt

Jeg har været på den mest fantastiske tur med 20 kvinder i den forgangne weekend. De næste dage skriver jeg om de oplevelser jeg har haft.

Det var helt magisk. Det er en tur jeg selv arrangere hvor de får massage, zoneterapi, VEGA test og andre ting jeg finder på. Det er sushi og hygge.

Jeg havde lovet at jeg ud over de små sessions jeg ville lave, så også ville lave en slags platformsclarivoyance. Det er en stor overvindelse for mig fordi jeg egentlig ikke kan lide platform.

Da jeg stod der og fik noget til hver enkelt kom den ene klart ind efter den næste. Det var helt magisk at opleve de afdøde tale klart og direkte.

En ældre dame var specielt præcis. En smuk rødhåret kvinde skulle have noget igennem til hende og jeg bad nogen træde frem. Ud af trådte en ældre dame. Hun havde strømper til midt på låret med strømpeholdere. Hun havde flere lag i sin nederdel, og ikke alle lige kønne. Jeg fik vist hendes nederdel, strømper, skjorter og andre ting der er hendes særlige måde.

Den rødhårede kvinde grinede højt og sagde at det var hendes bedstemor. Jeg vidste at det var det, uden tvivl. Den afdøde var så klar i sin tale. Hun talte ”hårdt”. Ikke at hendes sprog var hårdt  men hendes toneleje var hårdt. Hun havde virkelig en stemme så man stod ret når hun kaldte.

Bedstemoderen fortalt at den rødhårede kvinde ikke kunne vride en gulvklud ordentligt så når de gjorde rent var den fyldt med vand der slet ikke skulle være der. Hun fortalte også at den rødhårede kvinde ikke kunne vaske ordentlig rundt om bordben og stoleben. At det var vigtigt at man kom ordentlig rundt om alting, men at det kunne hun ikke ordentligt. Det levede vist ikke op til den skønne bedstemors standard.

Den skønne rødhårede kvinde grinede og smilede med hele kroppen og sagde at det var hun også helt elendig til det når der skulle vaskes gulve.

Der kom så mange skønne ting som den rødhårede kvinde sagde var rigtige.

Jeg blev vist en tokrone, og kunne ikke forstå hvad den gik ud på.

Den rødhårede kvinde blev nærmeste hvid i hovedet og grinede med hånden for munden. Det var tydelig hun var helt lamslået. Det viser sig at da hende bedstemor skulle dø, var hun bevidstløs og pludselig satte hun sig op og talte om en tokrone for så at lægge sig og være bevidstløs igen.

Det er så fantastisk og magisk med så præcis en overlevering.

Jeg er beæret og lamslået på en og samme gang. Hvor er det magisk at få lov til at overlevere sådan en præcis kontakt til en kvinde der savner sin bedstemor.

 

Du kan måske også lide

3 comments

  1. Det var en fantastisk oplevelse og vildt syret, at opleve hvordan denne bedstemor bare ville have kontakt og at hun bevidst valgte Astrid som talerør. Dette har jeg aldrig oplevet før.
    Astrid er at finde midt imellem to verdener, hun er et meget smukt bindeled og en god reminder om at der er meget mere imellem himmel og jord.

  2. Det var fedt at opleve. Jeg var temmelig skeptisk til at starte med, men da du beskrev min mormor (ikke damen med tokronen), måtte jeg overgive mig. Tak.

  3. Det var sådan en fantastisk oplevelse. Det var så man fik helt gåsehud. Det var virkelig vildt at opleve…