Mormor var en fin dame

Mormor var en fin dame

Endnu en gang kommer der et inlæg om sommerhusturen. Den tur er så speciel og jeg holder så meget af de ture.

Til den udgave af platform jeg lavede (som igen ikke var platform med en udvidet udgave af sessions)

En af de kvinder der var med på turen er en af de mest fantastiske kvinder jeg kender. Hun har ligesom jeg været rigtig meget igennem i sit liv og der er mange åbne sår i sjælen som nok aldrig lukker helt. Jeg er fuld af beundring over hende fordi hun virkelig har en skøn sjæl fyldt med kærlighed og skønhed.

Da jeg blev spurgt om der var nogen til hende kom hendes mormor frem. En skøn meget fin ældre dame. Når jeg siger fin mener jeg med handsker, fine sko og meget fint hår. Det var en rigtig dame.

Kvinden kunne straks genkende hendes mormor, blandt andet fordi de handsker var så fine. Det var så sjov at se hvordan de havde en connection med det samme. Hun var meget præcis og insisterede virkelig hårdt på at kvinden skulle passe på sig selv. At hun skulle sige fra over for dem der røvede energi, og ikke mindst dem der mente de vidste hvad der var bedst for hende.

Jeg endte med at gentage det nogen gange fordi hendes mormor var så stålsat i hendes tale omkring at passe på sig selv.

Jeg bliver så glad når budskaberne handler om omsorg og kærlighed til den levende. Det sker alt for tit at folk glemmer sig selv og så er det godt med en reminder.

Jeg håber jeg gav kvinden noget at huske omkring hendes mormor for det var uden tvivl hendes mormor der kom igennem.

 

Du kan måske også lide