Her er en gave til dig – Worksheet 2019

Her er en gave til dig – Worksheet 2019

 

Nu er vi næsten ved enden af 2018, og det er tid til at gøre status. Det er tid til at se, hvor langt du faktisk er kommet.

Når jeg hvert år gør status, så ser jeg på alle de ting, jeg har opnået, og de små ting hvor jeg har taget de skridt, jeg kunne men alligevel ikke stået stille.

Jeg har lavet et worksheet til dig, hvor du kan gøre status over dit 2018 og bruge det igen, når 2019 er ved ende. Det er en temperaturmåling på, hvordan du har det. Den kommer med et fantastisk tilbud om en minisession, hvor jeg guider dig igennem.

Jeg har arbejdet meget med mission i det år, der er gået. Det giver mig en indsigt i, hvor jeg er på vej hen. Du skal være klar på den mission, du har, så kan du bedst muligt komme igennem, med plads til at dufte til smukke blomster og de små øjeblikke, hvor du nyder livet. ´

Jeg bruger loven om tiltrækning, når jeg skal fremad i livet. Jeg beder universet om de ting, jeg har brug for.
Jeg beder dem hjælpe og guide mig fremad. Jeg har brug for at vide, at jeg ikke er alene på missionen. Har du brugt loven om tiltrækning i dit liv?

Du skal beslutte for at være den, der styrer dit liv, og den der har overblikket. Uanset om du føler, at du har overblikket eller ej, er det dit liv at styre. Uanset om du tænker på kaos, uorden og ballade eller orden, kærlighed og overblik så får du ret.
Det, du tænker, er det, du tiltrækker. Hvis du altid synes, at alt er hårdt og uoverskueligt, så er det også det, du tiltrækker.

Er det så bare din egen skyld det hele? Nej! Der er selvfølgelig andre i dit liv, der bringer deres ting til bordet. Du kan så vælge at lade dig hive med eller gå væk fra det.

Vælg at være positiv, at se ting med lyse øjne.

Nogle gange er ting hårde, men så lærer du, hvad du ikke skal næste gang. Du er stærkere, end du selv tror. Jeg sender dig styrke med denne mail.

Her er farve Soulguide – Mine Mål 2019  og Soulguide – Mine Mål 2019

Du kan måske også lide