Intuitiv øvelse #12

Intuitiv Øvelse #12

Jeg sætter et billede ind af en person, uden at skrive noget om personen. Så skal du stille ind på billedet og skrive, hvad du får ind. 

Når du skal have noget ind, er det vigtigt, at du trækker vejret dybt og mærker efter. Der er ingen følelser, der er forkerte, så alt skal registreres. Hvis du genkender vedkommende så vær sød ikke at skrive noget. Det er vigtigt, at folk får mest muligt ud af det. 

De spørgsmål, du kan stille for at få ting klarere ind, er: 

Hvad for en type person er det?

Er det en person du kan stole på?

Hvad for følelser får du ind om personen?

Hvad kan du lide ved personen?

Hvad kan du ikke lide ved personen?

Hvordan døde personen?

Hvad lavede personen?

Var personen elsket? 

Skriv det som kommentar i bloggen og læs, hvad andre skriver. 

Når du har gjort det, skal du slippe det, du får ind, igen. Det kan være nemt for nogen, men hvis du har svært ved det, kan du trække vejret dybt og roligt 3 gange. Du siger stille, at du beder om hjælp til at slippe den person på billedet. 

På onsdagden 1. februar kommer svaret på, hvem det er, hvad for et menneske det var samt andre detaljer. 

Jeg vil gøre opmærksom på, at det ikke er en konkurrence men en mulighed for at teste sine evner af.

Du kan måske også lide

6 comments

  1. Jeg får en masse ord ind: hård,stærk,beslutsom,sjov,seksuel afviger,tæt forhold til hans mor eller et eller andet med hans mor??, får noget krig ind og noget med pilot..

  2. Jeg bliver meget berørt af billedet, får tåre i øjenene.. Føler genkendelse, selv om jeg ikke kan sige hvem han er. Føler stærk og ægte kærlighed og en følelse af uretfærdighed, at ofre sig, og det ender ikke godt….

  3. En blød person som er elsket. Dygtig til sit fag. Respekt for andre selvom de har en anden mening end ham. Døde pludseligt. Ser mild ud.

  4. Tror ikke personen havde en nem død, tror han døde i en tidlig alder. Med mange bekymringer i lasten.
    Han udstråler magt, og orden i sine ting.
    Min første intuition, er at man stole på ham. Hvis man ikke kan, er det ikke hans sande jeg, men en rolle han bliver bedt om at tage. Jeg tror han er elsket. Jeg kan ikke sige hvad han lavede, men noget siger han er en ” udbryder” i forhold til sin fars ønnsker om beskæftigelse. Han virker også meget påtaget som person, tror der gemmer sig et kærligt menneske, under hans stive ydre!

  5. Nytænkende , creator, måske ingeniør ell lign. Vellidt , set op til , store forventninger – også fra sig selv … perfektionist eller i hvert fald grundig …

  6. Stærk person, meget beslutsom, nærmest dominerende. ordet videnskab popper op og mord. Dobbelt sindet. Dem der elsker ser ikke det sande menneske, folk kommer ikke tæt på. Jeg bryder mig ikke om ham…føler mig ikke tryg