Er du også RIGTIG spirituel?

Er du også RIGTIG spirituel?

Jeg talte med en veninde den anden dag. Hun er en skøn kvinde der kæmper med alt fra familieforhold til selvværd. De to ting hænger nu tit sammen.

Hun var i tvivl om hun skulle sige fra over for en veninde som på alle måder fik hende ned med humøret. Når de var sammen gik min veninde derfra og tænkte at hun var mindre smuk, mindre tynd, mindre spirituel, mindre alting. Det var skrækkeligt at høre.

Min veninde er en helt utroligt smuk, (tynd) og spirituel person. Hun har clairvoyance naturligt og er så fantastisk. Jeg holder så meget af at tale med hende fordi hun netop har den ummiddelbarhed og er meget tro mod sin spirituelle side.

Desværre var hendes veninde dukket op i horisonten igen, og havde taget alt mod og selvværd fra hende.

Udfordringen er at der findes mennesker der tror de har udelukkende patent på at være mest spirituel. De taler om engle, stjerner og sten, de tænder røgelse og fremstår meget spirituelle. I sidste ende fortæller de andre at de er helt perfekte i deres søgen og forståelse af mediskab, clairvoyance og spirituelle ting. De er ofre meget usikre og skal fremhæve hvor gode de er til alle de her ting der reelt set er øvelser for ikke at mærke sig selv.

I min verden er spirituelle mennesker nogen der har det i hjertet. Spiritualitet kommer indefra, ikke udefra. Man kan lære rigtig meget om sig selv, men det kommer ned til hvordan man har det og om man finder sin egen spiritualitet og ro.

Min veninde har virkelig en tæt tilkytning til den åndelige verden, men bliver usikker fordi hun ikke følger de ritualer hendes veninde mener er de helt rigtige.

Der er ikke nogen ritualer der er mere rigtige end andre. Det ritual eller den ting der virker for dig er den rigtige ikke det andre mener er rigtigt for dig. Det du skal spørge dig selv er om det er dit ego eller din sjæl der styrer. Jeg skriver mere om dette senere.

Mange glemmer at det at være spirituel hænger ikke sammen med dit ego men med din sjæl.

 

 

 

Du kan måske også lide