Skepsis er sundt

Skepsis er sundt

Jeg havde tænkt at skrive hver dag i denne måned. Så kom jeg til at ødelægge og brække en finger så nu går det med at skrive temmelig langsomt. Jeg blev tilbudt en fin gips, men da jeg er stor fan af at kunne vaske hænder ordentligt har jeg fået tapet to fingre sammen i stedet.

Jeg var til et møde i går og som altid var der en masse fantastiske mennesker til stede. Jeg sad ved siden af en skøn kvinde der har oplevet mig på slap line før. Hun er af dem der aldrig holder op med at være skeptisk. Det er så skønt for jeg kan virkelig godt lide at blive udfrodret på mine evner når bare det er under fornuftig tale. Hvis tonen holdes sober så er det altid sjov at blive spurgt ind til de ting jeg siger.

Vi fik snakket og grint en masse. Ved siden af hende sad en anden skøn kvinde der er meget skeptisk og som ikke helt har besluttet om hun tror på mig eller ej. Oven i det så sidder der noget frygt i hende som hun skal have arbejdet med først.

Jeg healede på min sidekamerat og kvinden meldte sig til at få healing. Så snart jeg lagde hænderne på hende kom der bare mange ord og beskeder ind. Jeg fortalte hende de gerne vil sige en masse. Da jeg fik lov fortalte jeg det mest overfladisk af det jeg fik ind. Hun virkede helt overrasket, og lidt skræmt.

Der er mennesker der lige skal have lidt tid til at summe over det der kommer til dem. Jeg har ingen glæde ud af at skræmme folk eller give dem så meget de slet ikke kan rumme det.

Jeg snakkede med en del mennesker igennem dagen og det er så fantastisk at se de forskellige menneskers reaktion på det jeg kan.

Jeg lyttede til dem der stod og talte, da en mail tikkede ind. Jeg havde fortalt en kvinde at det hus hun gerne ville købe havde problemer med vand og soklen. Hun skrev i mailen at der var netop problemer med de to ting og det blev ikke det hus.

Jeg smilede og takkede den anden verden for at kunne vejlede mennesker.

 

Du kan måske også lide