Samtale en morgen i Danmark

En kvinde stoppede mig i morges for at høre, hvem der blev ved med at rode med lyset og hendes kattelem derhjemme. Jeg får tit sådanne spørgsmål.

Det er slet ikke sjældent, jeg bliver stoppet af mennesker, der bare gerne vil vide, hvem de har besøg af.  Jeg ville så gerne fortælle alle mennesker om de afdøde, der er omkring dem.

Desværre har jeg ikke altid tid til at fordybe mig. Denne kvinde var nem at hjælpe, for en kvinde trådte med det samme frem og fortalte. 

Den afdøde var helt klar i talen, at hun ville have sin vilje uanset hvad og fremstod skarp. Kvinden kunne ikke genkende, at hun var skrap men nemt, at hun altid ville have sin vilje.

Damen fortalte omkring de ting, der var sket, og hvordan hun mente, at ting skulle være.  Kvinden var glad for at få at vide, hvem der roder rundt i hendes hus, og det var en lettelse, der bredte sig.

Samtidig også en nysgerrighed på hvad der ellers foregik i hendes hus, hun ikke vidste noget om. Jeg sendte hende afsted med besked om, hvem der var i hendes hus.  

Det var 10 minutters samtale en morgen i Danmark.

Du kan måske også lide