Er det skræmmende og drabeligt?

Jeg har tit fået spørgsmål om hvordan det føles at være clairvoyant og medie som mig. Mange tror det virker farligt, skræmmende og drabeligt.

Egentlig har jeg en af de dage hvor det virker ensomt og overvældne. Jeg har ikke oplevet det som farligt eller skræmmende andet end ganske få gange. Jeg har bedt spirits om ikke at vise mig ting der kan skræmme mig, ikke at skræmme livet af mig for så vil jeg stoppe med at kommunikere med det samme.

Jeg  synes det er spænende, men for det meste er det bare en del af hvem jeg er. Jeg har altid haft mine evner og altid kunnet tale med spirits. Jeg har altid haft min intuition og vidst ting ville ske, eller ikke ske.

Ensomheden kommer nogengange ind når mennesker omkring mig ikke forstår den skrøbelighed der kommer med at være som jeg er. Den kommer når jeg skal bruge dage for at komme mig efter en periode med travlhed hvor jeg ikke kan andet end at være med mig selv. Ensomheden er også at få alle mulige ting at vide uden at kunne dele dem med andre.

Overvældne kommer når jeg mærker alt for meget og ikke altid kan reagere på det. Når lyde bliver alt for mange og min sensitivitet virker som en forbandelse og ikke en velsignelse.

Jeg mærker alt for meget nogen dage og ved ting jeg slet ikke skal bruge til noget. Når jeg ser ting i tv og ved hvordan de ender eller hvordan menneskerne der tales om har det. Min særlige sensitivitet gør mig næsten invalid nogen dage, hvor det eneste jeg kan er at skærme mig selv.

Når jeg skal skærme mig selv er det vigtigt ikke at tale i telefon hele tiden, ikke at have input fra tv, computer og andre ting der skal tages stilling til. Jeg bruger tit min off dage til at sove, læse bøger og skrive både på min bog og min blog. Det er vigtigt at jeg begrænser input udefra og forkusere på at være min egen. Der ud over gør jeg meget ud af at der er god mad, og te så jeg kan slappe af i alle sammenhænge.

Det er ikke sådan folk skal rende rundt på æggeskaller omkring mig og være bange for at sige noget, men forstå at jeg også har brug for at blive erimitkreb og kravle ind i mit skjold nogen dage.

Faktisk burde alle bruge tid på at gemme sig væk et par dage om måneden og bare være. Intet input andet end dem selv.

Pas på jer selv, og find jeres egen ro. Se dit eget lys

Heldigvis er jeg velsignet med venner som den magnet jeg fandt den anden dag. 

 

Du kan måske også lide

2 comments

  1. Helt enig det er meget vigtigt indimellem, også for at bevare kontakten til en selv. Det kan være udfordrende og svært indimellem, alligevel er det som om der først sker en egentlig udvikling, når man er i ro, og kan modtage.
    Pas godt på dig selv <3 Ellers kan man ikke hjælpe andre 🙂