Mangler du en Soulmate?

Mangler du en Soulmate?

Som de fleste, der læser min blog, vil vide så er jeg ikke som andre. Jeg bruger ikke alle de udtryk og fraser, som mange andre gør.

Soulmate er et ord, jeg har det ambivalent med. Reelt set betyder det Sjæle VEN. Det betyder ikke, som mange tror, at det er ens eneste livs kærlighed, og der skal være fyrværkeri og glimmer, når man møder vedkommende. I min verden, og sådan som jeg ser universet, så handler Soulmate om, at man har aftalt (før man kom ned i dette liv) at mødes og være sammen. Det betyder ikke, at det er for evigt, som elskede kærester eller som et kæmpe kærlighedsbrag. Det betyder det kan være børn, venner, kærester, eller familie.

Det kan være en person, man skal lære af, eller en man skal lære noget. Det kan være en rigtig god veninde eller ven, der støtter og altid er der. I film bliver det altid gjort til, at det er en partner, der elsker en til evig tid, og der nærmest skal være underlægningsmusik til mødet med personen. Da jeg mødte min mand, vidste jeg med det samme, at han var den, jeg skulle dele mit liv med, og kort efter vidste han det samme. Det var ikke spor nemt i starten, og mange havde en mening om vores forhold. Der skulle noget til at holde sammen, og den modgang, vi mødte, gjorde os stærkere. Var der musik og glimmer, da jeg mødte ham? Nej slet ikke. Pizza og computerspil nok nærmere.

Vil du møde din soulmate? Hvad er det, du kan gøre for at møde din soulmate? Hvordan ved du, at du ikke har mødt vedkommende, og at det er en god veninde, eller en der passer på dig, når du har det skidt?

Jeg siger tit, at jeg tror, at alting kommer, når det skal, og at man kan ikke gå ud og lede efter vedkommende, for jo mere man leder og fokuserer på det, des større chance er der for, at du misser den rigtige.

Vil alle møde en soulmate? Nej, men de fleste vil. Jeg kan godt forstå, hvis du mister modet, men der er nogen derude, som kan se dig, og måske har du allerede mødt vedkommende – bare ikke filmudgaven med glimmer og musik.

Dagens ord til dig er, at det skal nok komme, hvis du synes, du mangler det.

Følg mig på instagram og bloglovin

 

 

mangler du en soulmate?

Du kan måske også lide

5 comments

  1. Sikke dejlige ord at læse, når jeg nu er midt i at skilles fra mit livs kærlighed. Om han er min soulmate og om jeg har lært det jeg skulle ved jeg ikke. Måske skulle jeg lære en vigtig lektie – miste det hele før jeg kan elske mig selv med hud og hår. Måske – om ikke andet ser jeg nu frem til mit nye kapitel i mit liv og ikke mindst min nyfundne kærlighed til mig selv. For ja – jeg elsker mig selv som den jeg er – både med fejl og mangler samt med mine styrker.

    Dit indlæg var lige hvad jeg havde brug for i dag – Tak.

    ILYG

  2. Sikke et skønt indlæg Alicia! Ved ikke om jeg har mødt min, men jo har helt klart en ide, men ved ikke om man kan have flere. Men dejlig tanke, at aftale at mødes i næste liv❤️

  3. Skønne ord, men jeg troede jo jeg havde fundet min soulmate, men der tog jeg så gruelig fejl. Så nu må jeg da indrømme at jeg kan tvivl på om jeg vil kunne se, føle eller forstå det hvis jeg støder ind i en mulig soulmate.

    Jeg håber virkelig jeg er heldig en dag. 🙂