Intuitiv øvelse 7

nummer7_1 - Kopi

Jeg sætter et billede ind af en person, uden at skrive noget om personen. Så skal du stille ind på billedet og skrive, hvad du får ind. 

Når du skal have noget ind, er det vigtigt, at du trækker vejret dybt og mærker efter. Der er ingen følelser, der er forkerte, så alt skal registreres. Hvis du genkender vedkommende så vær sød ikke at skrive noget. Det er vigtigt, at folk får mest muligt ud af det. 

De spørgsmål, du kan stille for at få ting klarere ind, er: 

Hvad for en type person er det?

Er det en person du kan stole på?

Hvad for følelser får du ind om personen?

Hvad kan du lide ved personen?

Hvad kan du ikke lide ved personen?

Hvordan døde personen?

Hvad lavede personen?

Var personen elsket? 

Skriv det som kommentar i bloggen og læs, hvad andre skriver. 

Når du har gjort det, skal du slippe det, du får ind, igen. Det kan være nemt for nogen, men hvis du har svært ved det, kan du trække vejret dybt og roligt 3 gange. Du siger stille, at du beder om hjælp til at slippe den person på billedet. 

På mandag kommer svaret på, hvem det er, hvad for et menneske det var samt andre detaljer. 

Jeg vil gøre opmærksom på, at det ikke er en konkurrence men en mulighed for at teste sine evner af.

Du kan måske også lide

4 comments

  1. Jeg tror at jeg har set tegningen før, men kan ikke huske i hvilken forbindelse.
    Der er en masse energi og varme som jeg ikke kan tolke. Der er en stærk rolig puls som kan mærkes i hele kroppen.
    Faktisk tror jeg ikke det er ham på billedet der giver den følelse. Jeg tror det er tegneren.

  2. Umiddelbart får jeg venlig ind, tragisk…tænker undervisning, og så er der hest….efter lidt tid bliver jeg ked af det, og nu kan jeg ikke se på billedet uden ansigtet ændre sig, som om han lever i to verdner eller har to sider…

  3. Jeg har ikke været med i de 6 andre.
    Men mild .venlig .voldsom tidlig død. Jeg har ikke set billedet før men fik en følelse af ansvar og ja en mand som i 30’erne står fast på sine principper.. Det er lidt rodet